פורסם 2003 בינואר 2522 שנים טוב אז ככה התוכנה פשוט לא מתחברת לשום סרבר! איך אפשר להתחבר לסרברים?!?! בבקשה תעזרו לי כי שמעתי שזאת תוכנה טובהתודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר נכנסתי ללינק שהבאת לי ודרכו נכנסתי ללינקים שיש שם אבל כל מה שכתוב שם לעשות נעשה כבר לפני זה וזה עדיין לא עזר מה יש לתוכנה הזאת???
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים Overnet?! לא לא לא קח משהו חדש בלי פירסומת בלי תוכנות מעקב הרבה יותר קל והרבה יותר יפה ותחליף לחמור ואוברנט :eMule
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר טוב הורדתי גם EMULE אבל גם בתוכנה הזאת יש בעיה אני לא רואה בכלל רשימת סרברים וגם כשאני מעלה את התוכנה היא כותבת לי הודעה שהקובץ SERVERS.DAT ריק ושצריך לעשות משהו בכדי שרשימת הסרברים תעלה מה הבעיה ???
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים לך ל-servers ותכניס את הכתובת הזאת :http://ocbmaurice.dyns.net/pl/slist.pl?download/server-max.metב-Update server.met from URL
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים טוב כדי לעדכן את השרתים תיכנס לפהשם יש שרתים מעודכנים,תרד עד למטה ותלחץ "add all"הוא יעדכן את השרתים שלך וזהו.אם יש לך עוד בעיות תגיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.