פורסם 2007 במאי 1118 שנים חיברתי מצלמת אבטחה לרשת הביתית וכן את תוכנת האבטחה DVRלמצלמה ישנה כתובת IP (מצלמה WireLess) ושם יש לי אפשרות להגדיר כתובת של DynDnsפתחתי כמובן חשבון ב- DynDns אני מזין בתוכנת DVR ו/או במצלמה את הכתובת וכמובן שם משתמש וסיסמא אך ללא הועילמשום מה הראוטר הוא "עונה" לכתובת שאני מקליד בשרת (הכתובת של DynDns)האם אני צריך להגדיר איזה משהו אחר שלא הגדרתי או לעשות Port Forword ??אנא עיזרו לי למישהו שיש מעט נסיון בנושאתודהאסף
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר אוקייתוכל להדריך אותי מעט בנושאלגבי פורט אין לי מושג איזה פורט אני אמור לעבודכלומר איך אני דואג להגדיר שדוקא מי שפונה לכתובת שלי ב- DynDns אזי הוא יגיע למצלמה שלי..
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם זה כתובת שאתה מכניס לדפדפן ואין איזה מספר שם, אז הפורט הוא 80, אחרת הפורט הוא המספר הזה. לגבי איך בפועל לעשות את זה, יש מיליון מדריכים באינטרט / פה...
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר בנוגע לתוכנה קיבלתי אותה עם המצלמה ואתה יכול לדעתי למצוא אותה להורדהבנוגע לראוטר שלי אז זה ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GLעם גירסאת קושחה "משודרגת" Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15cלגבי איך לעשות port forword אני יודע אבל למעשה אני לא יודע איך להגדיר את התוכנה עצמה לעבוד כך וכן מה הפורטים שלה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר אהה אוקייראשית יש לה ממשק דרך דפדפןוכמובן תוכנת DVR אני מעוניין להגדיר גישה מרחוק ע"י DynDns לתוכנת ה- DVR וכמובן אם זה מתאפשר להגדיר גישה למצלמה עצמה מרחוק אם אני רוצה לשנות הגדרות
פורסם 2007 במאי 1218 שנים תחפש בתיעוד שלה או בהגדרות שלה איך היא מדברת עם המצלמה. (או שתריץ netstat -b כשהתוכנה עובדת ותחפש את החיבורים שהיא יוצרת).
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר רק דבר קטן לפני שממשיכים,האם אני צריך להגדיר בראוטר שלי שאני משתמש בכתובת של DynDns??או שההגדרה הזאת היא בעצם גישה לראוטר עצמו
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר האם הפורטים הבאים זה מה שאני אמור להגדיר?Access name live.sdp RTSP port 554 RTP port for video 5558 RTCP port for video 5559 RTP port for audio 5556 RTCP port for audio 5557או שאני אמור להגדיר Multicastאת המצלמה אני כמובן מגדיר דרך הדפדפן שזה כמובן פורט 80 אבל האם אני צריך לפתוח אחד או יותר מהפורטים למעלה?או שישנה איזו אופציה שאני מפספס כאןכמו כן אם זה לא משהו שיותר מדי עוזר לי אולי עליי להתקין תוכנת הקלטה שכן נותנת לי כניסה מאתר מרוחק אם כן אנא המלצות לתוכנות ומעט עזרה יתקבלו כאן בברכהתודהאסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.