עבור לתוכן

WTF?! (או: תוך כמה זמן לדעתכם זה מגיע לארץ?)

Featured Replies

פורסם

^^ חוקי נירנברג לייט?

(כל הדיבורים שאלו על מי שלא יהודי "טהור" לא צריכים להיות פה ולשים על תנאי "חצאי-יהודים". "נישואי תערובת" בארץ גם ככה בלתי אפשרי. מזכיר לי משהו)

(ואני לא יהודי לפי ההלכה,תגרש אותי מהארץ?)

תכלס צריך באמת להגביל הגירה- אבל לא על רקע כ"כ גזעני(כן, אני מתאר לעצמי עכשיו בדיקת שורשים לראות אם אתה יהודי 100%. מגעיל).

• תגובות 125
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע..אני אישית לא מסורתי דתי או משהו - אבל פה זאת מדינת היהודים או "הישראלים"

ולכן חשוב שהצביון הישראלי \יהודי ישמר..

מה צריך פה מהגרים שבאים להסתגר בתוך עצמם עם התרבות הקודמת שלהם בלי ללמוד אפילו את השפה ?

ויודע מה , לא צריך בדיקת יהדות.

אבל שיעשו בדיקות כמו שיש בארצות הברית - כדי לקבל ויזה

האם האדם יועיל למדינה או יזיק ?

זהו זה הכל.

פורסם

או, יפה. עכשיו אני מסכים איתך.

נכון, הצביון צריך להשמר- ולכן בהחלט צריך לסנן.

המערכת של מתן אזרחות וסל קליטה והכל לכל אדם יהודי ואפילו אם רק "חלק" התאימה מאוד לתקופת הקמת מדינת ישראל- כל ניצולי השואה, וכו'.

כיום לדעתי זה פשוט לא מתאים. הקריטריונים צריכים להיות שונים. או אפילו אם לא שונים ממש, העסיף של "יעילות"(צריך ניסוח עדין לעסק הזה) צריך באמת להיות מוסף.

רק לא להתחיל לסנן לי פה על פי גזע, שזה מה שאמרת בהודעת קודמת שלך.

פורסם

לא אכפת לי הגזע..

אם אם היית מביא לפה 2 מיליון נורבגים או 2 מיליון שוודים במקום הרוסים גם הייתי כותב את אותו הדבר ,

צריך לסנן לפי יעילות \ נזק למדינה - כמו שעושים בארה"ב.

אבל אם זאת צריך להבין שזה הבית היחיד לגזע היהודי - ולכן זה צריך לשמש מקום לעלייה ליהודים ,

וזה לא בסדר שיש מלא אתיופים שלא נותנים להם לעלות לארץ אפילו שהם אוכלוסייה חלשה.

פורסם

אתה די סותר את עצמך. מצד אחד זכות עליה לכל יהודי גם מאוכלוסיות חלשות, מצד שני בדיקה מקיפה של כל אדם- תיישב לי את זה בבקשה.

אם אתה רוצה להחיל מיון רק על מי שלא יהודי, אז כבר היום זה ככה, הבעיה שלך תמונה בהגדרת "מי יהודי". ומי לא עובר סינון.

דבר שני תמיכה באוכלוסיות חלשות זה דבר שדורש המון משאבים שאני לא בטוח שלמדינה שלנו יש כדי לאפשר עליה וקליטה של המוני אנשים.(הכל בגלל הצרות עם הערבים.)

פורסם

באופן כללי, הבריונות בארץ הופכת לדבר מאוד פופולרי, והמשטרה / פרקליטות / כנסת לא עושים מספיק בשביל להפסיק את התהליך.

במדינה, לאט לאט הופך ליותר משתלם להיות בריון. משפחות פשע מקושרות למשטרה ולשלטון.

אני מקווה שיעשו משהו בקשר לזה לפני שיהיה מאוחר מדי.

פורסם

אני בעד זכות עלייה ליהודים - שעולים מטעמי ציונות - האתיופים למשל היו אנשים שגם היו דתיים בגולה - והם באו לפה בגלל

מניעים דתיים - אפילו נראה לי ששם באתיופיה היו להם חיים יותר טובים מאשר פה..

בנוגע לבדיקת יהדות - לא יודע זה כבר עסק של הרבנות.

אבל אם בן אדם נחשב יהודי - והוא רוצה לעלות מטעמים דתיים \ ציוניים , אין שום סיבה שלא יעלו אותו לארץ , גם אם הוא העני הכי מרוד שיש.

פורסם

שמע , לא יודע איפה אתה גר.

אבל אם היית גר בראשון , היית יודע שיש פה מלא רוסים לא יהודיים שעלו לארץ רק בגלל שפה יש יותר כסף ויותר שפע , והם לא לומדים לדבר עברית בכלל ,

יש להם חנויות משלהם , מועדונים משלהם , אפילו תחרות מלכת יופי משלהם ,כאילו שהם ברוסיה עדיין.

וכאלה שלא אכפת להם מכלום - שמתנגדים לצבא ( אני אישית ראיתי בכלא הצבאי - מלא סרבני גיוס רוסים ) ולשלטונות המדינה , שיכורים , נרקומנים , זונות , פושעים , בריונים ולא חסר מה.

וכאלה שעושים נזק למדינה , ברור שהרוב הגדול לא ככה.

אבל מספיק שיש 100 אלף או 200 אלף אנשים כאלה , זה כבר נזק ועדיף שהם לא יהיו פה ויעשו נזק למדינה - יתפסו מקומות עבודה ,

ומקומות בבתי כלא.

וזאת לא גזענות - אתה יכול להגיד שיש גם מלא אתיופים שהם אלימים ולא יודע מה ,

אבל העליה הרוסית היא פשוט ענקית ויותר מורגשת - ובגלל זה אתה מרגיש את זה יותר -

ברור שהעלייה הזאת הביאה גם דברים טובים - אבל היא גם הביאה איזה 100 - 200 אלף איש , אפילו יותר שאף אחד לא צריך פה.

וכנראה שגם ה100 - 200 אלף איש האלה לא מתאקלמים פה - וזה גורם להם לשנוא את השלטון במדינה ולעשות בעיות.

ולפי דעתי צריך פשוט להעיף מהארץ ולא לתת אזרחות לבן אדם שהוא לא יהודי מ2 הצדדים - כי גם ככה יש לך פה מדינה קטנה נטולת משאבים

ומקומות עבודה - וכל אחד שהסבתא של הסבתא שלו הייתה רבע יהודיה אומר לעצמו " בוא נלך לישראל זה כמו אמריקה שם"

ואז הוא מקבל סל קליטה ומלא דברים מהמיסים שאתה משלם , כמובן שזה גם טוב כי גם חלק גדול מהאזרחים האלה תורמים בחזרה למדינה ,

אבל פשוט צריך לעשות ועדות ולסנן יותר טוב טוב - ולבדוק מי מעלים ארצה - לבדוק שהבן אדם יביא תועלת ולא נזק.

אני בעד להעיף מפה כל מי שהוא לא יהודי - ולגבי מי שהוא חצי יהודי או רבע יהודי - לבדוק טוב טוב את הרקע שלו במדינה הקודמת - לעשות לו ממש חקירת אופי ועבר כמו שארה"ב עושה עד שהיא מעניקה ויזה - ולבדוק שהוא באמת מתאים למדינה - וגם אחרי זה לעקוב אחריו בשנים הראשונות ולראות שהכל בסדר איתו.

לפי דעתי לא צריך פה אף זרים - חוץ מעובדים תאילנדים בעלי אישור עבודה זמני.

ולגבי אלה שהם חצי יהודים רבע יהודים וכל הבעיית יהדות והרבנות - לבדוק טוב טוב מה המניעים שלהם לבוא למדינה - מה העבר שלהם - ואת ההווה שלהם

אם הם תורמים או מזיקים - ולהחליט אם לאשר לדחות עליה בהתאם - כי הרי הם גם ככה לא אומרים לך שהם חצי יהודיים ונפשם מתגעגעת לציון..והם באו ליישב את הנגב ..ולכן וחייבים לתת להם להגיע לפה..אם המצב הכלכלי ברוסיה היה טוב אם לא היו באים לפה - הבנתם ?

בונ'ה תודה שהזכרת לי עד כמה אני מזיק למדינה, אני אזכור את זה בכל פעם כשאני אחזור לבסיס שאני יוצא ממנו פעם בחודש, אני אזכור את זה בכל פעם שאני או אחד מהחברים שלי יפצע תוך שהוא משרת בצבא שמגן על בן זונה חסר תקנה שכמוך, כשאני אסמיים את התואר ואעבוד בשביל המדינה הזאת, אני אזכור את זה בכל פעם כשאני אוכל סנדוויץ' עם נקניק חזיר כי מה לעשות - לא אוהב פסטרמה הודו, בקישר מזמן כבר לא רציתי להרוג מישהו כמו עכשיו....[br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 18:53:35

אני בעד זכות עלייה ליהודים - שעולים מטעמי ציונות - האתיופים למשל היו אנשים שגם היו דתיים בגולה - והם באו לפה בגלל

מניעים דתיים - אפילו נראה לי ששם באתיופיה היו להם חיים יותר טובים מאשר פה..

בנוגע לבדיקת יהדות - לא יודע זה כבר עסק של הרבנות.

אבל אם בן אדם נחשב יהודי - והוא רוצה לעלות מטעמים דתיים \ ציוניים , אין שום סיבה שלא יעלו אותו לארץ , גם אם הוא העני הכי מרוד שיש.

פאק אני צריך להפסיק לקרוא את הפורום הזה תוך כדי אוכל... כמעט נחנקתי - אתיופים...טעמי ציונות...אווו קיייי... נגיד....

פורסם

עונה משוגעת - קודם תגבש דיעה מסודרת לפני שאתה פולט שטויות.

פורסם

היי היי , קודם כל אף אחד לא צריך להעלב ממה שאני כתבתי , או להסכים אם מה שאמרתי , זה בסך מה שאני חושב , דעה שלא חייבים להסכים לה.

לא סתם אני קרוי עונה משוגעת , אני מניח

Antigo , כנראה שלא הבנת מה שכתבתי - איפה ראית פה במה שכתבתי שאני מדבר עליך ? אמרתי שפשוט העלייה הרוסית היא עליה ענקית ,

ולכן אולי אנשים מרגישים אותה יותר , ולכן יש תופעות שמתפרשות כגזענות.

מה שאמרתי זה שמתוך עליה ענקית של איזה 2 מליון - יש איזה 100- 200 אלף איש שלא היה צריך להביא לפה - זונות , נרקומנים , פושעים , מובטלים , חד הוריות , מאפיה רוסית , ואנשים שמזיקים למדינה ולא תורמים לה..וגם אם זה היה 2 מליון שוודים או 2 מליון מרוקאים או 2 מליון בולגרים - וזה היה המצב הייתי כותב אותו הדבר , איפה לעזעזעל כתבתי שאתה מזיק ? אמרתי רק שאם אתה נמצא פה ואתה - זונה , פושע , נרקומן , אלים , אחד שלא לומד עברית ולא אכפת לו מהמדינה ,אז אתה מזיק כביכול , ואתה בכלל בן אדם שמשרת בצבא והולך לעבוד פה ולשלם מיסים ולעשות הכל במדינה , אז להפך אני אפילו מודה לך שעלית למדינה :xyxthumbs:

ואני בכלל לא מסורתי או דתי - ולא אכפת לי מה אתה אוכל או שותה - או איפה אתה קונה אוכל..ואישית לא הייתי רוצה לראות חנוית עם שלטים בשפה זרה מול הבית שלי..רק באופן כללי אמרתי שצריך שתהיה ועדה שתבדוק איזה אנשים להעלות למדינה ואיזה לא , כמו שבארצות הברית מקפידים להעלות רק אוכלוסייה איכותית שלא תזיק למדינה ותתרום לה , זהו זה הכל , וכדי שלא ישנו מקרים כמו המקרה הבא ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3401207,00.html

ולפי דעתי המקרה הזה שמתואר בכתבה - זה על איזה בחור שלא התאקלם במדינה - יש לי חבר שגר בפתח תקווה..ויש שם מלא חבורות כאלה של רוסים לא יהודיים בכלל , שהם נאו נאצים סקינהדס , ולא יודע מה , עכשיו ממש לא השוותי אותך אליהם - אבל אמרתי שלא משתלם למדינה להביא אנשים כאלה לפה , ולכן צריך להקפיד זה הכל.

ובקשר ליהדות - המקום פה זה הבית היחידי ליהודים מכל העולם - ולכן מעלים לפה יהודים כדי לשמור על צביון יהודי..למה מה יהיה פה עוד 20 שנה ?

מדינה מחולקת לגזעים ??

פורסם

אני מכירה כמה סקינהדס יהודים וכשרים למהדרין שהיו נותנים לך כאפה רק על רבע מהדברים שאמרת.

פורסם

מה לא בסדר במה שרשמתי ? תסבירי לי ?

סקינהדס ? זה כאלה ששונאים נאצים בעצם ?

לא משנה , מה שאני אומר זה שבאיזור שהרוצח הגיע ממנו - יש כנופיות שם של רוסים בעייתים שאף אחד לא צריך פה.

פורסם

אני מכירה כמה סקינהדס יהודים וכשרים למהדרין שהיו נותנים לך כאפה רק על רבע מהדברים שאמרת.

ולהתמודד עם דיעות כאילו באלימות זה בסדר?

מה את מקשיבה לו?

זה בדיוק כמו הוויכוח שהיה לנו על התבוללות, זה לא יוביל לשום מקום,

חבל על העצבים שלך.

פורסם

שמע..אני אישית לא מסורתי דתי או משהו - אבל פה זאת מדינת היהודים או "הישראלים"

ולכן חשוב שהצביון הישראלי \יהודי ישמר..

מה צריך פה מהגרים שבאים להסתגר בתוך עצמם עם התרבות הקודמת שלהם בלי ללמוד אפילו את השפה ?

ויודע מה , לא צריך בדיקת יהדות.

אבל שיעשו בדיקות כמו שיש בארצות הברית - כדי לקבל ויזה

האם האדם יועיל למדינה או יזיק ?

זהו זה הכל.

אני לגמרי לא מסכים איתך!

יש יהודים בכל מיני מדינות בעולם (עם הרבה אנטישמיות) שלא כ"כ מועילים למדינה ואפילו בכלל ל א והם רוצים לעות לארץ בגלל האנטישמיות. מה, לא תעלה אותם לארץ? אתה רוצה שואה נוספת?

פורסם

אני אמרתי שאני לא יעלה אותם ?!!!!!!!!

אני אומר לך בריש גלי - פה זו מדינת ישראל - הבית של העם היהודי - וכל אדם יהודי זכותו לחיות פה - בין אם הוא חי באמריקה או , אם

הוא חי באיזה שבט נידח בדרום אמריקה ואין לו גרוש ,

דיברתי על מהגרים !! - ואנשים שהיהדות שלהם מוטלת בספק - אנשים כאלה צריך לבדוק כדאיות העליה שלהם לפני שמעלים אותם , זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים