עבור לתוכן

מידע אודות המאפיינים של השבב החדש של ATI ה-R350

Featured Replies

פורסם

באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI

מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ

מהירות הזכרונות 800 מה"צ

השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900

מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר

וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים

אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II

פורסם

יותר מידי מוקדם בכדי שזה יהיה אמין (לגבי האנצמארקים) אין אפילו אבטיפוס....

פורסם
  • מחבר

אתה צודק רשמתי רק מה שאתר אומר אני לא יודע עם זה אמין או לא

פורסם

חביבי תלמד קצת עברית... יש לך קצת שגיאוט קטיו :P :AR15:

ואני מצפה שהרדאון ישבור גם את הFX של Nvidia... נבידיה חשבו שאם הם יחזרו בקלות אבל זה לא יהיה בציק צאק :asthanos:

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה שלי היא עם הכרטיס החדש של ATI ישתמש ב-DDR II?

פורסם

גם בR300 מסוגל לעבוד עם DDR II השאלה מתי ATI יישמו את זה...

פורסם

אילו יתרונות יש לו, עם מהירויות שעון נמוכות יותר, טאג מחיר גבוה יותר, ותאריך יציאה רחוק יותר? ::)

nVidia RULEZ ;D

פורסם

גם לTI4600 יש יותר מהירות מראדון 9700 אך הפלא ופלא, הראדון עוקף אותו בכל מבחן...נמאס להגיד אבל בכל זאת, MHZ זה לא הכל!

פורסם

אילו יתרונות יש לו, עם מהירויות שעון נמוכות יותר, טאג מחיר גבוה יותר, ותאריך יציאה רחוק יותר? ::)

nVidia RULEZ ;D

Not 4 long.... :lol:

הם יהנו חודש, חודשיים לכל היותר עם ה FX החדש שלהם (אההממ* שהיה אמור לצאת לפני 6 חודשים אהמממ*)... ה9700 כבר "מיושן", ול ATI יש את המפלצת הבאה בדרך. :jump:

פורסם

ATI בכלל הביא כרטיסים עם ביצועים מעולים מאז ה RAGE וכל אלה...למרות שהם נחשבו ללא משהו בגלל שהם פשוט לא תמכו בכלום.

אבל עכשיו עם דרייברים חדשים ותמיכה בDIRECT X 9 אין מה שייעזור אותם ו nVidia נותרה מאחור.

פורסם

אף אחד עוד לא נותר מאחור. ראדון 9700 פרו עדיין שולט (לעוד חודש לפחות) ואז נראה. אין טעם לחזות את העתיד....

פורסם

בינתיים לפי כל המבחנים הראשוניים שנעשו ל-FX הראדון 9700 פרו מפגר אחריו בקושי ובמבחנים מסויימים אף עוקף אותו , לכן צפוי שהצ'יפ הבא של ATI ישבור את ה-FX (הגרסה החזקה).

פורסם

לדעתי בדיוק בגלל שההפרש הוא לא גדול במיוחד, NVIDIA תיפול- וחזק...אני לא חושב שהרבה אנשים יהיו מוכנים לשלם ב1000 שקל יותר בשביל תוספת של כ10%(לפי מה שזה נראה עכשיו) ביצועים...

פורסם

nVidia RULEZ ;D

יש לו הרבה יותר רוחב פס (אמיתי) לזיכרון בעקבות היכולת שלו לקרוא/לכתוב 256bit בו זמנית בעוד ה FX מוגבל ל 128. על מנת לקבל אותו רוחב פס תאורטי הFX יצטרך זכרונות במהירות של 1600mhz.

פורסם

ראיתי גם את ה GEFORCE FX והוא ממש כרטיס ממש גדול מבחינה פיסת לא ביצועים. אז להוסיף לו יותר זכרון גם יגרום לו להיות גדול עוד יותר...בקיצר ככל שתאריכו של ה GEFORCE FX קרב נראה לי יותר ויותר שהוא פשוט הולך ליפול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים