פורסם 2007 במאי 1018 שנים כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה.אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן].אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי.אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי?תודה לעוזרים
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר למה אף אחד לא עונה לי?סליחה על הדאבל פוסט אבל אף אחד לא ענה לי והדיון ירד כבר דף, והנושא מאוד מאוד מאוד חשוב לי.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר ממש אין צורך להקפיץ אחרי שעהאבל הדיון ירד כבר דף [כלומר לא בדף הראשי] ואין כמעט אנשים שמדפדפים דף או יותר בכדי לענות על שאלות של אנשים ;\
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר סולח לך על הקומנדו,יש בו פיצ'רים מסויימים שעוזרים המון ל OC. כמו מה? ומה יש בו שאין P5B DELUXE? ומי מהלוחות יכול להגיע לFSB יותר גבוה [נגיד שעם אותו מעבד שהשתמשו בו בלוח הקודם]
פורסם 2007 במאי 1018 שנים כמו מה? ומה יש בו שאין P5B DELUXE?ומי מהלוחות יכול להגיע לFSB יותר גבוה [נגיד שעם אותו מעבד שהשתמשו בו בלוח הקודם]אם commando חדש יותר מן הסתם שהוא יותר טוב במשהו..אבל מה? מצטרף לשאלתך
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר אם commando חדש יותר מן הסתם שהוא יותר טוב במשהו..אבל מה? מצטרף לשאלתךאוקיי...עוד מישהו?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים הקומנדו אכן עדיף.הנה השוואה בין שניהם - http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=1816
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.