עבור לתוכן

מחשב להמרות בין פורמטים של וידאו 11000 שח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! לדעתי אפשר לסגור את הנושא.

פורסם

אני חושב שאתם טועים בנוגע לכ. מסך! לא צריך את הכי זול בעל 2 יציאות DVI בלבד! צריך את הכי זול והכי משתלם! אני בשום פנים ואופן במקומך לא הייתי יורד מ- 8600GT (לא GTS) ואפילו אם נשאר תקציב אז תיקח את הGTS שייאריך ימים... הרי הכרטיסים של 7XXX לא מגיעים עם שבב H264 לא כן? לפי מה שהבנתי סדרת 8 (פרט ל8800) מגיעה עם השבב הזה שמאפשר צפייה חלקה של תכני HD... אני טועה??? בכל אופן קח כרטיס מסדרת 8XXX (לא 8800) שמגיע עם השבב הזה, אתה צריך לצפות אולי לפעמים במה שאתה מקודד לא?

אם טעיתי אז כל הנ"ל לא משנה...

בנוגע לכוננים קשיחים בתקציב כזה אני לא רואה סיבה שלא לקחת מינימום 400GB + RAPTOR76 או אפילו RAPTOR160 לדברים כאלה ששוקלים עשרות ג'יגות (בהנחה שמדובר בתכני HD) יקל הרבה יותר להשתמש בRAPTORים...

בקשר למעבד נכון מאוד שQUAD זה הכי טוב ובלה בלה בלה אבל באמת אם התוכנות שאתה משתמש בהם לא יודעות לנצל את המעבד כמו שצריך תיקח X6800 נראה לי הכי עדיף (הרי אתה אמרת שאתה לא מתעסק בOC).

פורסם

צודק בקשר לכרטיס מסך , אין טעם לקחת משהו פחות מסדרה 8 בתקציב הזה...

פורסם

balash,

בישביל מה הוא צריך 8600GTS? הוא לא מתכוון לראות HD ולא משחק משחקים מה שעושה את זה בזבוז כסף טהור!

רפטור צריכים כשרוצים זמן גישה נמוך וכו',דבר שהוא לא צריך פה,הוא צריך כאן נפח ואמינות ורפטור של 10K סיבובים רועש ונוטה להתקלקל יותר אני מאמין.

X6800 לא לוקחים בכל מקרה,המחיר ממש ממש לא כדאי מה גם שהבחור כבר בדק והראה לנו לפני כמה הודעות שהתוכנה שהוא משתמש בה תומכת במרובעי ליבה והשיפור ענק.

צודק בקשר לכרטיס מסך , אין טעם לקחת משהו פחות מסדרה 8 בתקציב הזה...

זה יכול להיות נחמד אם באמת התקציב לא שלו ככה שלא יותר מדי אכפת לו.

אבל שוב,זה צריך להיות רק אם נשאר עודף וגם אז אני לא חושב שצריכים לקחת יותר מאיזה 8600GTS במידה והוא מגיע עם DUAL DVI - זה ממש לא צריך לבוא על חשבון דברים אחרים מהאחר והעניין הזה בעדיפות אחרונה.

פורסם

אולי אתה צודק עדיין אני חושב שאחרי הכל זאת מערכת חדשה שאני לא יודע כמה זמן אמורה להחזיק וכדאי לקנות אותה בתקציב שכזה עם 8500 או 8600GT סבבה... אבל פשוט שלא יווצר מצב שייקנה 7300GS.... שייקנה כרטיס LOW-END אבל חדש כי זאת מערכת חדשה... ותקציב שלא שלו לפי מה שהבנו.

בקשר לרפטור אז אני רוצה לשאול שאלה- נגיד הוא שם סרט שהוא רוצה לקודד על הדיסק של הרפטור זה לא ימהיר את העבודה בלפחות כמה שניות טובות???

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שהמליץ ועזר לי

והנה משהו לשטוף את העיניים :)

QX6700@3666MHz.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים