עבור לתוכן

שאלה על ה iPOD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממש מתלבט ואפילו לא קרוב ללהיות סגור על עצמך לא הייתי ממליץ לך לקנות את האייפוד , הוא מכשיר מאוד יקר שיותר פונה לאנשים שיודעים מה הם רוצים ויש להם הערכה גדולה למוזיקה , איכות , והם אוהבים גאדגטים :), עדיין חסרים לך לפחות 2000 ש"ח (נראה כאילו שכחת מע"מ בחישוב שלך) לדעתי כדאי שתנסה משהו יותר קונסרבטיבי אם אתה לא סגור על עצמך.

אתה יכול להמליץ לי על משהו בבקשה (אני כל כך מבולבל בקטע הזה) :'(

וד"א: אמרתי שאני (כנראה) קונה את זה מחו"ל ככה שלא יהיה מע"מ

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לי אישית להמליץ כי ניסיתי את הכל עד האייפוד וממנו היתי הכי מרוצה ;)

אבל אני נכנס לקטגורייה שעליה דיברתי.

כמו שאמרתי בעבר - הכל תלוי בהרגלים שלך, אני חושב שאם אתה חוסך ועדיין אין לך את הכסף לך על משהו זול יחסית - אם הגודל לא מפריע לך היתי ממליץ על נגן דיסקים אמפי3, למרות שזה לא מיועד לריצות.

אם כמות השירים לא חשובה לך ואתה משתמש בדיסקים של אודיו יותר מאשר MP3 היתי ממליץ על המינידיסק למרות שההעתקות זה סיוט ולא כולם עושים פלאים עם ריצות.

למעשה הדבר היחידי שבטוח בריצות זה נגן פלאש - אבל יש לו חסרונות משמעותיים בהרבה תחומים אחרים.

באיזה נגן מוזיקה אתה משתמש עכשיו ומה אתה חושב עליו ?

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא משתמש עכשיו בכלום!!! (אפילו לא בווקמן!)

פעם זכיתי בדיסקמן אצל דידי הררי וזהו

ככה שאין לי נסיו רב בתחום

שוב: מה שחשוב לי זה שיהיה בו רדיו, אם אפשר שיהיה אפשר לרוץ איתו (לא הכרחי..), וסוללה ארוכה (רצוי נטענת- כי אין לי כוח לקנות כל הזמן סוללות)

פורסם

אם אתה לא משתמש בכלום אז בטח לא היתי ממליץ לך לקנות אייפוד או נגן יקר אחר בתור התחלה , גג מינידיסק לא מוגזם ,אתה צריך לפתח אופי שימוש בנגן מוזיקה נייד כדי לדעת באמת מה הצריכים שלך ומה אתה אוהב ומה חסר לך.

אני חושב שכדאי לך להתחיל עם נגן דיסקים MP3 אם הגודל והריצה לא מפריעים לך, אולי תגלה בסוף שאתה שומע מוזיקה מחוץ לבית רק פעמיים בחודש ואין מה להשקיע, תמיד תוכל למכור, זה עדיף מלהשקיע עוד 1000 2000 ש"ח על משהו שאולי לא תצתרך, עדיף להשקיע את הכסף באזניות איכותיות שיספקו לך הנאה מהמוזיקה. (אזניות איכותיות זה אומר תג מחיר של לפחות שלוש ספרות ומעלה).

לגבי רדיו , זה בעייתי בימינו, כדאי לקנות רדיו נייד קטן (פיצפון אפילו) בנוסף כדי שלא יפגע בבחירה שלך.

פורסם
  • מחבר

למה זה בעייתי רדיו ??? ??? ???

אני יודע ש iRIVER כולל בתוכו רדיו...

אבל הבעיה זה שאני לא יודע איך ה iRIVER..

חוצמזה אני די בטוח שיש עוד נגנים אם פי 3 שכוללים בתוכם רדיו

את יכול להמליץ לי על אחד מהם??

פורסם

אני אישית לא, חוץ מהווקמן לא היה לי שום נגן עם רדיו, אני רק שמתי לב בעבר שעם דגמים שיש רדיו לוקחים מחירים מופרזים לפעמים , וזה בהחלט לא שווה את זה , אבל צריך לראות מה ההפרשים בימינו.

הIRIVER נחשב נגן לא רע - אבל רוב הדגמים שלהם דיי יקרים ,ואם זה יקר אז אני בספק אם זה כדאי בשבילך.

יש להם דגם או שניים שעולים בארץ באזור ה 700 , תחפש ביקורות ותקראה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון: תודה רבה רבה לך על כל העזרה ועל כל התגובות!

דבר שני: כדי לסכם את הכל- בוא נתעלם שנייה מהמחיר- אתה חושב iRIVER שווה לקנות? ואיזה דיסקמנים עם רדיו יש בשוק שוה לי להתעניין בהם? או בקיצור: האם יש דיסקמן אם פי 3 עם רדיו שהוא יותר טוב מה iRIVER?

פורסם

ראיתי ב750 בערך נגן MP3 CD של סוני, אחד חמוד עם תמיכה בכל מה שצריך מאחד כזה.

אני לא חושב שהיה לו רדיו אבל שווה לך לבדוק רק בגלל שיש לי אישית ניסיון מעולה עם סוני בתחום הנייד שלהם (ווקמן עמיד במים שלהם, סידי שלהם, מיני דיסק שלהם ואפילו מערכת מיני שלהם. חוץ מהווקמן הכל עובד עוד).

וגם יש לסוני זמני סוללה ארוכיייים כמו שאני אוהב ומגבר חזק.

פורסם
  • מחבר

ראיתי ב750 בערך נגן MP3 CD של סוני, אחד חמוד עם תמיכה בכל מה שצריך מאחד כזה.

אני לא חושב שהיה לו רדיו אבל שווה לך לבדוק רק בגלל שיש לי אישית ניסיון מעולה עם סוני בתחום הנייד שלהם (ווקמן עמיד במים שלהם, סידי שלהם, מיני דיסק שלהם ואפילו מערכת מיני שלהם. חוץ מהווקמן הכל עובד עוד).

וגם יש לסוני זמני סוללה ארוכיייים כמו שאני אוהב ומגבר חזק.

ממתי ווקמן עמיד במים?!! LOL

בכל מקרה תודה רבה!

אשמח לשמוע עוד הצעות על דיסקמנים אם פי 3 (עם רדיו)

פורסם

יש דגמים כאלה... רק שלא ממש אפשר "לשמוע" איתם במים.. או יותר נכון, מתחת.

פורסם

יש איזה מיני דיסק של סוני לא זוכר את הדגם (והאתר המעצבן של סוני לא עולה לי)

שהוא מיועד לג'וגינג !. הוא עולה 150$-200$ יש אותו לחבר שלי ואם יש משהו שאני יכול להגיד על הדבר זה

שהוא פשוט טנק ! הוא משוריין בצורה מצויינת...אבל גם שוקל בהתאם (גם לא הכי זעיר).

אבל סה"כ הוא נחמד ויש לו אור אחורי בצבע אדום... :)

פורסם

לא ניסיתי כל כך מתחת למים.....

בעיקרון עם הנגן מתחת למים והאוזניות בחוץ אז אין שום בעיה

פורסם

אני רק חייב לציין כמה מיותרת האופציה הזאת....

פורסם

לא ניסיתי כל כך מתחת למים.....

בעיקרון עם הנגן מתחת למים והאוזניות בחוץ אז אין שום בעיה

לזה אני מתכוון, לא ממש ידוע לי על אוזניות "אטומות"... :smoke:

פורסם

יש רדיו קטן עם אוזניות קטנות אשר ניתן לשחות איתם במים וכו'...

הייתה על זה ביקורת קצרה בtechtv לפני כחודשיים+....

בעיקרון יש שם רק scan, +v, -v...אם אני זוכר נכון..

לובשים את זה על הראש כאילו משקפת כזו רק על האוזניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים