עבור לתוכן

מבקש המלצה למאוורר.

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב עם המפרט הזה..

AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX

GIGABYTE GA-M59SLI-S5 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail

ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI)

GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory

יש למישהו המלצה למערכת קירור למחשב כזה?

אין בעיית תקציב, רק רוצה משהו שמתאים לצורכים של המחשב...

פורסם
  • מחבר

מישהו? בבקשה

פורסם

קירור למה?

לכרטיס מסך?

למעבד?

מתוכנן OC?

או שבכלל קירור למארז עצמו?

פורסם
  • מחבר

מממ שאלה יפה, אתה רואה למה באתי לפה, אתם מומחים .

קירור לכרטיס מסך לא צריך למה יש עליו

אני התכוונתי קירור לכל הדבר הזה, אולי זה קירור למארז....או לא יודע, מה שאתם תמליצו לי לקחת....האם אני צריך קירור למעבד? או דברים אחרים שם...אתה מבין מה אני מתכוון?

פורסם

איזה מארז אתה קונה? (לא רשום אם אתה עוד לא יודע אני ממליץ לשאול בפורום מארזים וספקים לאיזה מארז מומלץ בתקציב שלך)

לא ענית לי אם אתה עושה OC?? (אם כן אז למה?)

מה התקציב בכל זאת תן גג כל שהוא! כי אפשר גם להגיע ל2000 ואפשר גם ב200!!!

כמה הארד דיסקים?

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, אז ככה

לא מתכנן OC, אולי רק ללוח אם שיתאים למהירות של הזכרון, אבל בכלל לא בטוח

הארד דיסק אחד , של 400GB של WD

אין לי עדיין מארז, אבל אני רוצה מארז יפה כזה, עם חלון שקוף, אז הייתי מעדיף מאוורר יפה ומרשים

תקציב אין בעיה, אבל לא משהו שאני סתם לא צריך, אני רוצה משהו שיתאים ויעשה את עבודת הקירור עם הרכיבים שפרסמתי פה

פורסם

תקרא בבקשה את חוקי הפורום ושנה את הכותרת בהתאם. עברת פעמיים על החוקים - פעם ראשונה עם הכותרת, ופעם שנייה עם ההקפצה.

למען הסדר הטוב עליי לנעול את הדיון, אך בחרתי שלא לעשות כן בפעם הזאת. אנא המנע מלעבור על החוקים שנית.

עושה רושם שאתה לא ממש זקוק לקירור מיוחד. על מארז יכולים להמליץ לך בפורום מארזים. אתה תמיד יכול להוסיף\להחליף את המאווררים למאווררי לדים כדוגמת אלה של ה-Sunbeam או ה-Thunderbird של Thermaltake.

קח בחשבון שה-Thunderbird חזקים למדי, אך די רועשים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ומצטער....

לא יקרה בשנית,

לגבי המאורר, אני מחשב יותר בכיוון של מאורר לא רועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים