פורסם 2003 בינואר 2522 שנים יש לי צורב 48*24*48 עם win xp והמחשב שלי לא מזהה אותו.אני בטוח שחיברתי את כל החיבורים כמו שצריך אז זה לא זה.עזרה בבקשה.
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר בקשר לתגובה הראשונה אז הביוס לא מזהה[בדקתי] וזה לא מופיע במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים.הג'אמפר צריך להיות על SLAVE כי בדקתי בביוס.
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים תנסה להחליף כבל נתונים,יכול להיות שהוא דפוקתנסה גם לחבר אותו במקום האארד דיסק רק לבדיקה אם הביוס מזהה אותו
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים בדיוק מה זאת אומרת הוא צריך להיות SLAVE הוא יכול להיות גם MASTER זה איך שבא לך תבדוק אם ההתקן האחר שנימצא אל הכבל הוא גם לא SLAVE שלא יהיה מצב ששניי ההתקנים מוגדרים אותו דבר ותנסה להחליף קבל אם זה לא עובד.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר הג'אמפר צריך להיות על SLAVE כי בדקתי בביוס.מה זה מביע ?זאת אומרת שהביוס אומר שה-second primary צריך להיות slave, והצורב זה ה-second primaryזה מה שזה מביע
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים קודם כל המחשב לא יכול להגיד מה צריך להיות מבחינת גימפוראני הייתי מנסה להגדיר אותו לבד על Master ובודק אם הוא תקין.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים second primery ?WTFהביוס לא יכול בכלל להגיד לך איפה לחבר את הכונן, אם כבר אתה תגיד לביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.