פורסם 2007 במאי 918 שנים hotspots או סתם רשת לא מאובטחת של השכן : אפשרי להתחבר ב"קליק" בדומה לווינדוס?
פורסם 2007 במאי 1018 שנים כן אם אין לך בtask bar לוגו של הקישורית תוסיף אותה, לחיצה עליה וscan for wireless networks יעשה את העבודה.אם יש לך כרטיס רשת תומך הוא גם יימצא רשתות שלא עושות broadcasting בדומה לbacktrack linux.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר אני רואה את האייקון ומנסה להתחבר לרשת ציבוריתנראה שיש ניסיון לחיבור(האייקון מתחלף) ואז כלוםבלי הודעה ובלי כלום הוא חוזר למצב הקודם שלוניסיתי להתחבר לעוד כמה רשתות-של השכנים שלי למשל(לא מאובטחות) אותו הסיפורואגב שאלה לא קשורה לדיון הזה: יש אפשרות להגדיר שוב גודל דיסק דרך אובונטוהתקנתי במקביל לווינדוס ובאופציה למחיצה חדשה הגדרתי 10ג'גה, לאחר ההתקנה הסתבר שאובונטו בעצם "לקח" את החלק הגדול של הדיסק כלומר 70ג'גהוהשאיר לווינדוס את ה10ג'גהpartion magic דרך ווינדוס לא מאפשר משחק בגודל למחיצה של לינוקס ככה שאני לא יכול להגדיל חזרה את המחיצה של ווינדוס :s05:
פורסם 2007 במאי 1218 שנים תנסה עם GPARTED..סך הכל להוריד 30 מגה-בייט ולצרוב.. LIVECD איכותי בדיוק למטרות האלה..מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.