עבור לתוכן

יש למישהו מילה טובה על WMP?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים

והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד.

בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים:

1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים

2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד

3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו')

בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית.

בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין.

אז מה בעצם אני אומר?

השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא מכיר , ואין לי חשק להתעמק בהם מרוב שהתוכנה הזאת דוחה אותי.

אז מה דעתכם, שוו בכל זאת להכיר אותה?

מישהו מכיר פונקציות מעניינות בה? (נראה לי שאפשר לשמוע בה רדיו...)

פורסם

לדעתי, היא תוכנה די נוחה (אני מדבר על גרסת ה-9 כמובן). למרות שאני לא שומע בה שירים אלא ב-Winamp, כמו שאמרת, אפשר לשמוע בה רדיו, מה שאי אפשר ב-Winamp, ולפעמים שנמאס לי טיפה מה-mp3ים שלי, אני פותח אותה ושומע גלגל"צ (אין רדיו בחדר של המחשב...)

מה גם שיש לה את ה-Toolbar למטה על ה-Taskbar ואפשר לשלוט דרכו על ההשמעה (Play, Stop, Volume, Next Track וכו' וכו'...) וזה מאוד נוח!

נכון שהיא יותר כבדה מה-Winamp, אבל יש לה את היתרונות שלה.

בקשר ל-Full Screen, לא יודע על מה אתה מדבר... אצלי אין שום דבר כזה. דווקא ה-Full Screen שלה מאוד חמוד, עם הסרגלים הקופצים האלה למעלה ולמטה. יותר נוח מתוכנות אחרות, לדעתי.

מכוערת?? אני לא חושב כך. לדעתי, היא ללא ספק יותר יפה מה-Winamp שכבר שנים הוא תקוע בדיוק עם אותו עיצוב (אני לא מדבר על סקינים שניתן להחליף. בעיקרון- תוכנה מרובעת, בניגוד ל-WMP9 שבכל מקום יש תלת מימד וקצוות עגולים). לדעתי, יותר יפה מה-Winamp, ללא ספק.

אז כמו שאמרתי, יש לה את היתרונות שלה, ויש לה את החסרונות. אני פשוט משתמש גם בה וגם ב-Winamp. בקשר לסרטים- כל סרט שאני רואה בלי תרגום, אני רואה רק בתוכנה הזאת. אם צריך תרגום, עוברים לתוכנה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים