עבור לתוכן

שאלה על מחירי העתיד של ה8800GTS

Featured Replies

פורסם

אז זהו חבר שלי טס לאמריקה וקונה דברים שאל אם אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלקח ולהביא לי אמרתי לו נראה על ה8800GTS

כמה שאלות

יהיה הבדל טוב מספיק במחיר בין חול לפה ואל תשכחו מס וכאלה?

ועוד שאלה זה האם עד אז יצא כרטיס באותו מחי או במחיר שלו הנוכחי שיהיה יותר "משתלם"?

תודה

פורסם

8800GTS הוא כרטיס מסך מאוד משתלם, רוב הסיכויים שכרטיסי ATI יהיו פחות משתלמים עקב כמה ביקורות אבל עדיין זה לא בטוח.

הוא יכול לקנות בשקט, בח"ול זה עולה פחות.

יוצא לו בסביבות 1200/1300 ש"ח לכרטיס, תנצל את זה שהדולר עומד מתחת ל-4 ותקנה, לא כל יום טסים לחו"ל :).

פורסם

אבל מצד שני כרטיס מסך זה מוצתר שהאחריות מאוד חשובה בו לדעתי ובגלל הירידה של הדולר ההפרשים לא הכי גדולים

פורסם

אבל מצד שני כרטיס מסך זה מוצתר שהאחריות מאוד חשובה בו לדעתי ובגלל הירידה של הדולר ההפרשים לא הכי גדולים

יש בזה משהו, שמע, זה שיקול שאותו עושה הלקוח... סיכון וכו'...

אם הוא לא מתכוון לעשות OC יכול להיות שעדיף לו לקנות בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

זה אני חבר שלי זה מי שנוסע אבל אני קונה

מה ההבדל למה אם זה מאתיים שקל אני יקנה בארץ עם אחריות

שוב מחירים לגירסאות של 640 MB

פורסם

EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail

360$ = ~1440 ש"ח

EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 640-P2-E821-AR - DX10 - RETAIL

2462

יש הבדל של 1022 ש"ח, לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

וואו זה די הרבה יורת ממה שציפית (ההבדל)

נראה לי שאני ילך על חו"ל

אם הוא ח"ו מתקלקל אפשר לתקן בארץ עם תוספת כסף לדוגמא?

פורסם

לפי "חוק שני של אסף" (חבר שלי המציא את השם, את ה"כלל" בטח לא הוא עלה עליו...) כל המחירים הולכים ככה:

מחיר בחו"ל $$$ * שער הדולר * 1.5 = המחיר בארץ.

למיטב ידיעתי כרטיס 8800GTS 320MB עולה 300$, אולי 280$, אבל בארץ מחיר מינימלי הוא 1650, שזה כמעט כמעט 280*3.97*1.5. הבדל של כ500 שקלים.

ואני עוד לא מדבר על הגרסה של ה640MB, של אותו דגם.

פורסם
  • מחבר

לא אני חושב שאם אני יקנה זה יהיה את ה640 מב הבנתי שזה יותר טוב לפילטרים במשחק או שסתם קשקשו לי בשכל וב640 זה הבדל של 1K שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים