עבור לתוכן

רגע לפני שידרוג Alcatel... מספר (רב) של שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

תודה רבה רבה רבה לכל מי שעזר! :D

אני כנראה מחר אתחיל בתהליך.

Wish me luck!

I'll need it...

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה...

כרגע סיימתי את השידרוג אלקטל + ההעברה לרשת עם Switch!

אחרי שנים של עבודה עם ICS...

No more!!!

הכל עובד פיקס! התהליך עבר בקלות! אני פשוט מאושר! ;D

אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה לכולכם! :D

מת עליכם!... ;)

פורסם

בשביל זה יש אותנו , לעזור לך (למרות שלא עזרתי לך אישית :( ) .

פורסם

ThePorscher מזל טוב על השדרוג!

אני בטוח שלפחות אחד המחשבים ברשת מודה לך על זה שהוא לא צריך להשאר דלוק כל הזמן :)

בקשר להעברת הפורטים, אכן כמו תמיד רק מחשב אחד יכול להיות מוגדר בתור הDMZ. (אליו יעברו על הפורטים)

בשאר המחשבים פשוט תצטרך להגיד ידנית בתוכנות (שתומכות בכך) שהן עובדות מאחורי פירוול, אז הן יעברו לעבוד במצב "פאסיבי" שעובד (ברוב המקרים) מאחורי NAT.

באחת מהודעותך (זאת שבה ציטטת משפט שאני כתבתי מזמן באחד הת'רדים בנושא 8)) כתבת על אפשרות -

לשחק עם הפקודה defserver, כל פעם לכתובת פנימית אחרת

(עכשיו תורי לצטט אותך ;))

ובכן, בדיוק בשביל זה כתבתי סקריפט מאוד נחמד שמפנה את הDEFSERVER למחשב ממנו הסקריפט הורץ בצורה אוטומטית!

תחילה הסקריפט נכתב על מנת לאפשר לאבא שלי (שאינו מבין גדול במחשבים) לעבוד על תוכנות שיתוף המוזיקה שלו גם כשאני לא בבית (כך הוא יכול בלחיצה להפנות את הDefserver למחשב שלו מבלי לדעת כלום) אך הדבר נהיה גם הרבה יותר נוח לגבי, מאשר כל פעם לעשות טלנט למודם.

מכיוון שגם אני התחלתי להשתמש בו :) אני כל הזמן מוצא "חסרים" ומוסיף לסקריפט יותר ויותר דברים לדוגמא:

זיהוי IP של המחשב שממנו הורץ הסקריפט אוטומטית

בדיקת חיבור למודם והודעה על שגיאה

בדיקת סיסמא למודם ואפשרות להכניס סיסמא אחרת בזמן פעולת הסקריפט (במידה ויש סיסמא או שהסיסמא שהוכנסה שגויה)

אפשרות שינוי כל הפרמטרים בזמן פעולת הסקריפט

וכו'

הסקריפט נכתב עם נתוני ברירת מחדל שניתנים לשינוי קבוע או לשינוי מראש ובזמן הרצת הסקריפט.

אף אחת מהאפשרויות לא פוגעות באוטומטיות של הסקריפט והוא יעבוד תמיד גם רק "בלחיצה אחת", בתנאי שנתוני ברירת המחדל נכונים. (כגון סיסמת ברירת מחדל, במידה ולא, המשתמש ישאל לסיסמא בזמן הרצת הסקריפט. כתובת הIP של המחשב אליו יש להעביר את הפורטים תאותר אוטומטית בתור ברירת מחדל)

כמובן שאפשר תמיד להוסיף עוד אפשרויות או להכין סקריפטים דומים לראוטרים אחרים עם ממשק טלנט.

כיוון שאין לי לאן להעלות את התוכנה,

כל מי שיש לו אבא\אח כזה שמנדנד לו כל פעם שהוא לא יכול לקבל קבצים או כל מי מעונין מכל סיבה אחרת מוזמן לפנות אלי לICQ -

42444882

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים