עבור לתוכן

עזרה בקניית מצלמה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות עוד מעט מצלמה דיגיטלית בסביבת המחירים 1600-2400 משהו באיזור הזה..אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות:

פוג'י S9500 או S9100 לבין פנסוניק FZ50

מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהמצלמות האלה איזה כדאי או האם יש בכלל מצלמה אחרת שיותר עדיפה בטווח המחירים האלה.

והאם כדאי לקנות מחו"ל ואם כן מאיפה עדיף?

תודה.

פורסם

S9100 טובה בכל פרמטר מפנסוניק.

למעט מיצב התמונה.

לFUJI אין כרגע פתרון לזה .

לS9100 עדשה רחבה (28MM ) ידניות בZOO M

לא סתם כפתור עם מנוע .

אני כרגע בדיוק במצב שלך, ואני מחכה, לS9100 החדשה

הגרסה בהבאה חייבת להכיל מייצב .

פורסם

S9100 טובה בכל פרמטר מפנסוניק.

היא לא. למי שלא מצלם הרבה באור חלש כדאי לשקול את הפנסוניק FZ50. יש לה לא מעט יתרונות שעשויים להיות חשובים יותר לאנשים מסויימים מאשר העדשה הרחבה וה-ISO הגבוה של הפוג'י:

יש לפנסוניק מסך LCD טוב יותר (בזכות הציר התחתון), תמיכה בפלאש TTL, פוקוס ידני שמיש יותר (הטוב ביותר שראיתי במצלמות מסוגה), ממשק משתמש הרבה יותר מוצלח מזה של הפוג'י, טלה ארוך יותר, ומייצב תנועה שעובד גם בווידאו. בקיצור, מצלמה מעולה. האם היא טובה יותר מהפוג'י? לדעתי לא. העדשה הרחבה של הפוג'י והאיכות העדיפה ב-ISO גבוה הופכים אותה בכל זאת למצלמה יותר שימושית בעיני.
פורסם

אני כרגע בדיוק במצב שלך, ואני מחכה, לS9100 החדשה

הגרסה בהבאה חייבת להכיל מייצב .

אף אחד לא מבטיח את זה, ולמען האמת לא נראה שזה הולך לקרות.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי את הקנון S1 ודי התרגלתי למסך המפרקי .

בהתחלה שקלתי בכלל את הפוג'י 6500 אבל האם שווה להוסיף עוד איזה 400-500 שקל בשביל הS9100 או הפנסוניק?

האם כדאי לקנות מB&H או מEBAY?

פורסם

כרגע יש לי את הקנון S1 ודי התרגלתי למסך המפרקי .

בהתחלה שקלתי בכלל את הפוג'י 6500 אבל האם שווה להוסיף עוד איזה 400-500 שקל בשביל הS9100 או הפנסוניק?

האם כדאי לקנות מB&H או מEBAY?

לדעתי להזמין מEBAY או מכל אתר אחר מחול זה ביזבוז זמן, וגם כסף.

המחירים של מצלמות בארץ מאוד דומה לחול, במיוחד בדגמים הפופלרים.

יתכן והמחיר יותר זול מחול, אבל כמה שווה לך להרוויח כדי להוסיף את פרמטר הכאב ראש .

פורסם
  • מחבר

מה כדאי לי את הS6500 או אם כבר קונים אז להוסיף עוד 500 שקל בשביל הS9000?

פורסם

מה כדאי לי את הS6500 או אם כבר קונים אז להוסיף עוד 500 שקל בשביל הS9000?

ה-S9000 מצלמה ישנה שאין טעם לקנות. היא הוחלפה ע"י ה-S9600 (שמופיעה גם בשם S9100).

אם יש לך כוונה לרכוש פלאש חיצוני (ויש סיבות מאוד טובות לרכוש פלאש כזה), אז ה-S9600 היא הבחירה המתבקשת, כי יש לה תושבת לפלאש חיצוני. כמו כן, אם אתה מעוניין במסך מסתובב אז זאת עוד סיבה לבחור בה. אם שני אלה לא משמעותיים לך, אז ה-S6500 היא קנייה יותר משתלמת, ועם איכות תמונה טובה יותר ב-ISO גבוה (וגם ב-ISO נמוך קשה לראות יתרון ל-S9600, למרות שיש לה שלושה מ"פ נוספים).

פורסם
  • מחבר

תראו עד עכשיו הייתה לי קאנון S1 ואני השתמשתי בעיקר בזום הגדול ובמסך המסתובב ודי התרגלתי צילמתי הרבה תמונות עם הזום המירבי בקשר לISO בS1 הוא לא היה טוב בצילום בISO גבוה יש שם עד 400 והתמונה יוצאת מגורענת יותר מדיי אני לא מצלם כל כך תמונות בלילה עם חצובה וכאלה אני יותר באור יום אבל אם אפשר על הדרך גם איכות טובה בלילה למה לא בשביל לצלם בהופעות או דברים כאלה. אני מבולבל בגלל שהS1 שלי נהרסה לא מזמן היא לא נדלקת ונראה לי שעדיף כבר להשקיע במצלמה חדשה מה דעתך על זה אולי לתקן אותה וזהו? ואם לקנות אני לא יודע אם לקנות את הS6500 שמקבלת שבחים רבים ועולה בסביבות ה1500 ויש בה 6 מגה פיקסלים בהרבה תמונות שלי שצילמתי בS1 אני די חותך הרבה אז אני רוצה שאחר הגזירה תשאר איכוןת טובה ואם כבר לקנות אז אולי להשקיע עוד טיפםה בשביל משהו יותר טוב ליותר שנים ומשוכלל כמו 9-10 צגה פיקסלים כמו שיש בפנסוניק ובS9100 אבל לא יודע אם כדאי לקנות את זה...אני רוצה מצלמה עם זום גדול אם אפשר מסך מפרקי ושהזום והפוקוס יהיו עם טבעת ידנית...

מה אתה מציע לי? על מה אתה היית הולך?

פורסם

אם משתלם לתקן את ה-S1 תוכל לדעת רק לאחר שתבדוק במעבדה כמה יעלה תיקון.

אם אתה מחליט לשדרג, אז לפי התאור של מה שאתה רוצה (עדשה ארוכה, מסך מסתובב) המצלמה האולטימטיבית עבורך תהיה ה-FZ50 של פנסוניק. רק קח בחשבון שכדי לקבל איתה תוצאות טובות בלילה תצטרך להוסיף חצובה (לצילומי נופים ליליים) ופלאש חיצוני (לצילומי אנשים). אם אתה מצלם בעיקר באור יום תוכל לחכות עם השדרוגים האלה לשלב מאוחר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים