עבור לתוכן

איזה נגן כדי לקנות?

Featured Replies

פורסם

ה"נגן" הזה:

א. עבה יותר

ב. רחב יותר

ג. כבד יותר

כך שאני בספק לגבי "תאום" ביניהם...

פורסם

אני לא מוצא את היתרונות של המינידיסק על הדיסקמן MP3.

גודל - נו בסדר, אבל הדיסקמנים האלה קטנים יותר מהישנים ונכנסים לכיס, ובטח שלכיס מעיל\ג'קט.

משקל - גם לא קריטי

קיבולת - בדיסק אחד שעולה 2-3.5 ש"ח אפשר להכניס כ600 דקות (באיכות בערך של 128) לאומת מינידיסק שיש לו קיבולת של דיסק רגיל.

בטריות - כאן החסרון שלו, אבל יותר זול וקטן הסחב עם בטריות מאשר עם עוד 4 קסטות של מינידיסק

פורסם

לice2k

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם מינידיסק אבל המינידיסק שלי הוא לא הראשון שלי...

יש לך IPOD ולכן אתה מתכחש לזה שהIPOD הרבה יותר רגיש

"אבל דווקא לא חסרות תקלות עם המינידיסקים - הם מכשירים מכנים שיש להם דלתות קליפסים וקפיצים"

אני יכול להבטיח לך שהקפיץ הכי יקר במינידיסק עדיין יותר זול לתקן מהארדיסק של ipod אם הוא מתקלקל צריך להליף את כולו....

וסתם שאלה מה יקרה מחר אם פורמט OGG יחליף את הMP3 מה תעשה אז ?

תמיר כל קובץ שתוריד מהאינטרנט לmp3 (והסיכוי שזה יקרה הוא מאוד גדול).

לסיום הוויכוח הזה אני רוצה לומר ששנינו לא אוביקטיבים אז חבל על הזמן שלנו

ובנוסף אני רוצה לושאול אותך כמה עלה לך הIPOD?

לCHEVY

ואני רוצה להגיד לך בוודאות שהמחיר של הנגן שרשמתי עליו הוא אכן מעל 3000 ש"ח בארץ

אפילו ליתר דיוק 3479 ש"ח אתה יכול לקרא כתבה על המכשיר בעיתון NET מגזין בעמוד 18

או במגזין און ליין של מעריב לנוער עמוד 7.

פורסם

בסביבות 2600 ש"ח.

פורסם

חבל על הוויכוח כי יש לי הוכחות אבל לא משנה

2800 זה עדיין יותר יקר ממה שכתבת בהתחלה אז נא לדייק.....

פורסם

לice2k

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם מינידיסק אבל המינידיסק שלי הוא לא הראשון שלי...

יש לך IPOD ולכן אתה מתכחש לזה שהIPOD הרבה יותר רגיש ...

ועוד הרבה ידה ידה ידה.....

אחי , אולי שמת לב, אבל אתה זה הוא שקצת יותר סובייקטיבי , וגרוע מזה - אתה מכניס לי לפה מילים שלא אמרתי ורוצה לגרום לקוראים לחשוב שאני טוען למשהו שאני בעצם לא טוען לו, לא זוכר אם זה היה בתרד הזה - אבל לרוב האנשים אני ל.א. (!!) ממליץ על אייפוד ודווקא כן ממליץ מינידיסק או משהו אחר, אז אל תנסה לשחק אותה חסיד של מינידסק שנזעק כדי להציל אותו משקרים שבעצם בכלל לא נאמרו עליו - כולנו באותה סירה , כולנו אוהבים גאדגטים, וההבדל ביני לבינך הוא שאני בעל נסיון עשיר עם שני הדברים ואתה לא (ולקרוא כתבה או פורום זה לא נסיון) אז כדי שלא תצא מעפן מכל העסק אני פשוט מנחש שלא הבנת טוב מה שאמרתי - אז בשבילך אני יבהיר את עצמי:

"אני לא יודע מה הנסיון שלך עם מינידיסק אבל המינידיסק שלי הוא לא הראשון שלי..." - אז תדע שיש, ועם מכשיר לא זול ופשוט - נסיון אישי בNETMD אין לי , למרות שאני מכיר את רזי הטכנולוגייה.

"יש לך IPOD ולכן אתה מתכחש לזה שהIPOD הרבה יותר רגיש " - האם זה אני או שיש לך הבנה סלקטיבית ? ;) (בצחוק אחי) תראה לי מתי זה בדיוק מה שאמרתי , כאן הכנסת לי מילים לפה או מחשבות לראש וזה לא מכובד, אמרתי שזה רק יותר תאורטית ואשר מעשית (תארת את זה כאילו זה רגיש כמו "דיסקמן בלי אנטישוק"), ואמרתי שאכן הארדיסק זה מפחיד מבחינת רגישות כמו שאמרת, אבל גם אמרתי שאל תרשום את זה כדי להאדיר את חוסר רגישות המינידיסקים כי לא חסרים להם גם צרות (הם עדיין מכנים מאוד) ואפילו הבאתי דוגמאות ל"טוטאל לוס" למכשירי מינידיסק על דברים שטוטיים.

"אני יכול להבטיח לך שהקפיץ הכי יקר במינידיסק עדיין יותר זול לתקן מהארדיסק של ipod אם הוא מתקלקל צריך להליף את כולו...."

- קריאה סלקטיבית זה גם דבר לא בריא, אמרתי לך שהלך כפות המינידסק המעבדה לא יכלה לתקן אותו , מה אתה עוד רוצה - תמונה עם הסברים ? ;), ומה אתה משווה קפיץ להארדיסק, תשווה את זה למערכת המכנית ולראש של המינידסק שהלכו ואז תדבר- באייפוד אין בכלל קפיצים ודלתות - תחשוב על זה כיתרון, למרות שבעיני עדיין היתי מפחד יותר לזרוק אייפוד על הריצפה מאשר מינידיסק, אבל גם מינידיסק לא היתי זורק על הרצפה, ובטוח שאחרי זה יעבוד לי (דרך אגב אם דיברת על ניסיון - גם המיני וגם האייפוד נפלו לי על הרצפה ושניהם שרדו - טפו טפו טפו - וזה גם רשום באיזה תרד ישן אז אל תטען שאני מבלף ואל תגיד דברים דברים בלי נסיון).

"וסתם שאלה מה יקרה מחר אם פורמט OGG יחליף את הMP3 מה תעשה אז ? תמיר כל קובץ שתוריד מהאינטרנט לmp3 (והסיכוי שזה יקרה הוא מאוד גדול)." - מר חכמולוגי שבעצם הפיל את עצמו בפח, יש באייפוד עידכון תוכנה חמוד שלי, ואתה הוא זה שבינתיים ממיר כל (!!) שיר שאתה מוריד ל ATRAC, אז אם אתה חושב שזה חסרון - אז כל הכבוד, הצגת עוד חסרון למינידיסק :lol:

"ובנוסף אני רוצה לושאול אותך כמה עלה לך הIPOD?" , טוב , 2480, תשווה את זה למה שעלה ה N1 (למעלה מאלפיים ש"ח) ותוסיף לזה 60-100 דיסקים ריקים (בשביל להגיע לאותה כמות אחסון שיש עם האייפוד הזה) שאתה צריך לקנות - תגלה שהN1 כנראה גם עלה יותר מהאייפוד , אז יופי חמודי, הצגת עוד חסרון. המחיר של שניהם הוא נוראי לדעתי - למשוגעים בלבד :)

ולמרות הכל לא היתי ממליץ על האייפוד להרבה אנשים והיתי ממליץ על מינידסקים לחלק מהאנשים - אז אנא אל תשנה את דעותיי פעם הבאה.

פורסם

"וההבדל ביני לבינך הוא שאני בעל נסיון עשיר עם שני הדברים ואתה לא (ולקרוא כתבה או פורום זה לא נסיון)"

אז מאיפה אתה שואב את כל הידע והנסיון שלך מהאוויר (אם תוכל לפרט מאין צברת את נסיונך)?

"(תארת את זה כאילו זה רגיש כמו "דיסקמן בלי אנטישוק")"

ואתה תארת את המינידיסק כאילו הוא בעל איזה מליון קפיצים שמתים להישבר

"וסתם שאלה מה יקרה מחר אם פורמט OGG יחליף את הMP3 מה תעשה אז ? תמיר כל קובץ שתוריד מהאינטרנט לmp3 (והסיכוי שזה יקרה הוא מאוד גדול)." - מר חכמולוגי שבעצם הפיל את עצמו בפח, יש באייפוד עידכון תוכנה חמוד שלי, ואתה הוא זה שבינתיים ממיר כל (!!) שיר שאתה מוריד ל ATRAC, אז אם אתה חושב שזה חסרון - אז כל הכבוד, הצגת עוד חסרון למינידיסק"

צודק אבל אני אל מבין את החסרון בזה מה אכפת לך באיזה פורמט שומר המני את המידע עליו?

"ובנוסף אני רוצה לושאול אותך כמה עלה לך הIPOD?" , טוב , 2480, תשווה את זה למה שעלה ה N1 (למעלה מאלפיים ש"ח) ותוסיף לזה 60-100 דיסקים ריקים (בשביל להגיע לאותה כמות אחסון שיש עם האייפוד הזה) שאתה צריך לקנות - תגלה שהN1 כנראה גם עלה יותר מהאייפוד , אז יופי חמודי, הצגת עוד חסרון. המחיר של שניהם הוא נוראי לדעתי - למשוגעים בלבד

למעשה הוא עלה לי "רק" 1700 ש"ח

60-100 דיסקים ריקים מה אתה משוגע, אני בטוח שלפחות חצי מהמוזיקה שיש לך במחשב

אתה שומע בתדירות של פעם בשנה+-

לי אישית כל המוזיקה שאני שומע בתדירות יחיסת גבוהה נכנסו ב10 דיסקים (26.6 שעות של מוזיקה - לא מאמין שיצא לי לשמוע את כולם ברצף וגם לך לא)

ולמרות הכל לא היתי ממליץ על האייפוד להרבה אנשים והיתי ממליץ על מינידסקים לחלק מהאנשים - אז אנא אל תשנה את דעותיי פעם הבאה.

כנ"ל, ואני אל שיניתי ולא אנסה לשנות את דעותיך..... :) :)

ואני מבקש ממך בלי כינויים מיותרים.........

וחבל על הוויכוח כי זה לא יגמר :saint:

פורסם

הוויכוח הזה לא יגמר אם תמשיך להשוות אייפוד למינידיסק בצורה של X זה יותר רע ו Y זה יותר טוב , ולא יסתיים אם תרשום כל תשובה שלך כשאלה :)

רק דבר אחד לא הבנתי, נראה כאילו אתה לא יציב בדעותיך , אבל מאוד מאוד מגמתי :

" "וסתם שאלה מה יקרה מחר אם פורמט OGG יחליף את הMP3 מה תעשה אז ? תמיר כל קובץ שתוריד מהאינטרנט לmp3 (והסיכוי שזה יקרה הוא מאוד גדול)." - מר חכמולוגי שבעצם הפיל את עצמו בפח, יש באייפוד עידכון תוכנה חמוד שלי, ואתה הוא זה שבינתיים ממיר כל (!!) שיר שאתה מוריד ל ATRAC, אז אם אתה חושב שזה חסרון - אז כל הכבוד, הצגת עוד חסרון למינידיסק"

צודק אבל אני אל מבין את החסרון בזה מה אכפת לך באיזה פורמט שומר המני את המידע עליו?"

לא הבנתי , אתה מציג את זה שנגיד אם היתי צריך להמיר כל שיר שאני מוריד באמ פי ל OGG כחסרון ואז שואל אותי מה החסרון בזה (סה"כ אין הבדל בין להמיר לOGG ללהמיר לATRAC) ??? , ואל תנסה שוב להכניס לי מילים לפה, לא אמרתי שאכפת לי באיזה פורמט המיני משתמש (זה ממש מרגיז שמכניסים מילים לפה) אלא שבמיני אין ברירה אלא תמיד להמיר את השיר לATRAC, זה הכל, רע או טוב ? זה יחליט כל משתמש, אני כאן לא קובע, אני רק יודע שכיוון שכל המוזיקה שלי כבר הומרה מזמן לMP3 ואני משתמש איתה הרבה במחשב, הרבה יותר נוח לי להעביר שני שירים בשנייה לעומת שיר ל 3-4 דקות שהיתי צריך במינידיסק, או שיר לחצי דקה דקה שלוקח בNETMD (צריך גם לדחוס את זה קודם לATRAC).

"וההבדל ביני לבינך הוא שאני בעל נסיון עשיר עם שני הדברים ואתה לא (ולקרוא כתבה או פורום זה לא נסיון)"

אז מאיפה אתה שואב את כל הידע והנסיון שלך מהאוויר (אם תוכל לפרט מאין צברת את נסיונך)?

תשמע ידידי - יש הבדל בין ידע לנסיון , ושוב אתה מכניס לי מילים לפה לא אמרתי ידע אלא נסיון , ואם אתה לא יודע איך צוברים נסיון - אז תחפש את פירוש המלה במילון. לדעתי תשובה שבאה בצורת שאלה מעידה על חולשת אופי והתגוננות, זו דעתי.

1700 ש"ח ? , יפה השאלה אם קנית אותו בארץ ומתי (היום יש דגם שמחליף אותו אז זה מעין סוף עונה לדגם הזה) כי כשאני קניתי את האייפוד הN1 עלה 1500 בחו"ל ומעל 2000 בארץ, בכל מקרה אם יש מקום בארץ שמוכרים אותו בימינו ב 1700 ש"ח - אנא ספר לקוראים - זה יכול לעזור להרבה אנשים שאהבתם למוזיקה מסתכמת ב 10 דיסקים של מיני (פחות מ 60 בכל מקרה), בכל מקרה תתפלא כמה המושג "מבחר" משפר את ה"חוויה" שבשמיעת מוסיקה - לפחות אצלי ;)

והשוואת מחיר בין מכשירים צריכה להיות הוגנת ומלאה עד הסוף , אז אולי אתה שומע רק 10 דיסקים, אבל אוהבי מוסיקה מחזיקים הרבה הרבה יותר - לי יש איזה 80 דיסקיי אודיו שהם מקוריים (האוסף הכללי של כל מה שאני שומע מסתכם כמובן בהמון) , והאייפוד גם משמש לי כגוקבוקס בייתי, אתה - שרק רוצה איזה 10 דיסקים עם מוזיקה נחמדה להאזין לה מידי פעם - לך לא הייתי ממליץ על דבר "כבד" כמו האייפוד כי חבל על הכסף , אישית היתי ממליץ לך על מינידסיק זול, אבל אני מנחש שאתה "משוגע" על גאדגטים לכן קנית את ה N1 :) (שגם אני כמעט קניתי רק שתדע).

ו.... קונים אייפוד בשביל המבחר ובשביל האפשרות לשמוע מה שרוצים מתי שרוצים ולא להיות מוגבל - לא בשביל להאזין לכל מה שיש לך ;)

ו... אחרון - מצטער אם לא אהבת את הכינויים שלי... לא היתה לי כוונה לפגוע.

פורסם

בשביל לסיים את זה אני לא יענה יותר

למרות שיש לי הרבה מה לכתוב, אנחנו לא משדרים על אותו גל

אתה לא מבין מה אני אומר ואני לא מבין מה אתה אומר.

\ובבקשה אל תענה להודעה הזאת\

זהו סוף נקודה. :smoke:

פורסם

קנה את האם פי שלוש פליר של קריאטיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים