עבור לתוכן

כרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב.

רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock.

ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB?

תודה לעוזרים.

פורסם

דבר ראשון , צריך ידע מינימלי להרים רשת ביתית עם ICS (כבל מוצלב ) ונראה לי שאתה צריך עזרה והרבה ..

1 . כל כרטיס רשת יכול להתאים .

2 . לגבי איך מגדירים רשת ביתית עם כבל מוצלב , יש לך מדריך פה באתר ...

פורסם

רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock.

אם קנית לפני חצי שנה 99% שכן, בכל מקרה תחפש מאחורה משהו שנראה כמו שקע טלפון רק שמן יותר.

ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB?

.

מנסיון שלי ההבדלים בין הכרטיסים השונים הם בדרך כלל בכמות הפיצ'רים כמו לדוגמה תמיכה ב PXE . אם אתה רק רוצה לחבר 2

מחשבים זה ממש לא משנה. לגבי PCI VS USB אם אתה רק רוצה לשתף קצת קבצים זה גם לא כלכך משנה, אני אישית מעדיף PCI

בגלל שיש לי כבר 1001 דברים שמחוברים ל USB וגם בגלל של USB יכול להיות צוואר בקבוק,כי אם אני לא טועה USB 2 מוגבל

ל 480 או 440 mbps... קיצור אם אתה יכול קח PCI

לגבי חיבור הרשת עצמה: אם אתה רק רוצה שיתוף קבצים, פשוט תחבר אותם פיזית ותשתמש ב APIPA , כלומר תגדיר את שניהם

להיות לקוח DHCP והם יקצו לעצמם כתובות IP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים