פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר מצטער שאני מציק אבל אני חייב עזרה ברמות עלנכנסתי למדריך והם נותנים שם להזין קודים ולהתקין את הממשק שבעצם אין לי מושג אפילו איך להתקין משהו בלינוקס כי כמו ששמתי לב זה כבר לא עולם הexeבבקשה צעד אחרי צעד אם יש לך סבלנות לזה.
פורסם 2007 במאי 818 שנים חבר שלח לי מדריך שנראה די מושלם על איך לעשות כמעט הכל בלינוקסאבל הסברים די פשוטים מכוונים למשתמשים שלא יודעים הרבה על לינוקסאבל רק חבל שזה בספרדיתאם אתה יודע ספרדית או בכל זאת רוצה אני יתן לך אותואני צריך עזרה לשים את ממשק Beryl כי הכרטיס מסך שלי לא מוגדר פה ובדיסק שקיבלתי של אסוס אין תמיכה בלינוקס.מה זה הBERYL הזה?כולם מדברים על זה .... מה זה?צריך להוריד את זה בנפרד או שרק להפעיל אותו?
פורסם 2007 במאי 818 שנים חבר שלח לי מדריך שנראה די מושלם על איך לעשות כמעט הכל בלינוקסאבל הסברים די פשוטים מכוונים למשתמשים שלא יודעים הרבה על לינוקסאבל רק חבל שזה בספרדיתאם אתה יודע ספרדית או בכל זאת רוצה אני יתן לך אותואני אשמח לכמה מדריכים... אני אתרגם אותם...מה זה הBERYL הזה?כולם מדברים על זה .... מה זה?צריך להוריד את זה בנפרד או שרק להפעיל אותו?ממשק גראפי, אם אני לא טועה... פשוט צריך להתקין אותו...
פורסם 2007 במאי 818 שנים ממשק גראפי, אם אני לא טועה... פשוט צריך להתקין אותו... זה בא כבר באימאג' של אובונטו? הנה המדריך בספרדית http://www.guia-ubuntu.org/index.php?title=Portada הייתי מתרגם אותו בעצמי אבל אני כבר ממש נמאס לי מתרגומים אם אתה צריך עזרה בכמה מילים אני יכול לעזור לך אני מדבר ספרדית שוטף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.