עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך LCD 22 - עד 2000 (?) ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
:kopfpatsch:
פורסם

אנשים !!

KSP עשו הורדות מחירים באתר :yelclap: :yelclap:

עכשיו ה22" הזה עולה 1390.

8)

כה ראיתי ;D מחיר פצצה אחי תרוץ למסך!! אני גם מת לקנות אותו אני חוסך עכשיו :smile1:

פורסם
  • מחבר
פורסם

וואי אחי תתחדש! ;)

אז בבקשה ממך אל תקשיב לכל ילדון שאומר לך מילה

הקטע שאם זה היה ילדון.. לא הייתי מעתיק את הדיון הזה..

Bagheera הגיב שם ואמר

כנראה שלא קראת את מדריך מסכי הLCD באתר כי המסך של CMV בהחלט לא מציג 8bit של צבע אלא משתמש ב HIFRC

בשביל לנסות ולהשיג 16.7 מיליון גוונים ע"י הפעלת טריקים על העיניים.

בכל מקרה ה CMV סובל לרוב מדליפות דיי עצבניות של אור והאחריות של KSP לא משהו בדרך כלל, המחיר קורץ למדי

אבל שלא יצפה למסך איכותי בייחוד לא לסרטים ולטקסט/גלישה, שם באים לידי ביטוי מגרעות המסך הגדולות ביותר

כולל זויות צפיה זוועתיות ונטיה להציג צבע צהבהב יתר על המידה.

עדיף לרדת בגודל ל 19" ולקחת מסך עם פאנל איכותי כאשר אני מדגיש שכל מי שרואה פאנל נורמלי בהשוואה ל TN שם לב

להבדל, השאלה היא פה עניין של כמות מול איכות.

גם אני קראתי הרבההרבה דיונים על המסך הזה.. ובכולם ראיתי שהיללו אותו ואמרו שהוא טוב.. אבל היחיד פה בפורום שממה שהבנתי שבאמת בדק מלא מסכים והוא באמת מקצועי זה Bagheera לכן אני נוטה יותר להשקיב לו.. זה בערך כמו לא להקשיב לליאור לגבי מעבד או ספק או משהו חח

יש אנשים שלפי התשובות שלהם אתה רואה שהם מבינים עניין ובדרך כלל להם אני מקשיב.. ואת דברי אני מסתמך על מה שהם אומרים..

גם אני קראתי הרבההרבה דיונים על המסך הזה.. ובכולם ראיתי שהיללו אותו ואמרו שהוא טוב.. אבל היחיד פה בפורום שממה שהבנתי שבאמת בדק מלא מסכים והוא באמת מקצועי זה Bagheera לכן אני נוטה יותר להשקיב לו.. זה בערך כמו לא להקשיב לליאור לגבי מעבד או ספק או משהו חח

יש אנשים שלפי התשובות שלהם אתה רואה שהם מבינים עניין ובדרך כלל להם אני מקשיב.. ואת דברי אני מסתמך על מה שהם אומרים..

אבלללל זה עדיין 22 אינטש.. וזה ממש זול! במיוחד אחרי הירידת מחיר.. אז אולי האיכות שלו לא טובה כמו MVA אבל מסך 22 בכזה מחיר.. הייתי גם קונה אותו!..

פורסם
  • מחבר
פורסם

pergola, אני לא יודע אם הוא בדק או לא בדק- ולפי מה שהוא אומר זה רק מראה שהוא לא בדק! כי המסך הזה ממש לא סובל מדליפות וכל השטויות שהוא אמר, לאח שלי יש אותו והוא מצויין ואני לא אומר סתם יש לי ניסיון גדול במסכים אז אני יודע על מה אני מדבר..

אז שוב פעם אני אומר, אל תקשיב לכל אחד שאומר לך מילה- קודם כל תראה את המסך ואחר כך תדבר- כי לצטט אנשים אחרים זה לא חוכמה

פורסם

Bagheera לא היה סתם ממציא את הדברים האלה אם הוא לא היה רואה.. (וסעמק מה השם שלו חח זה מעצבן לקרוא לו ככה.. :silly:)

והוא לא סתם רשם הוא לא טוב.. או לא רואים בו משהו.. אלא הביא ביקורות של כמה שורות.. אני לא חשוב שהוא היה ממציא את זה מהראש..

אל תקשיב לכל אחד שאומר לך מילה

ושוב חזרנו על אותו הדבר.. יש רק אנשים בפורמים האלה שבנושאים מסויימים אני יקשיב לכל מילה שהם יגידו כי הם פשוט מבינים ממש בנושא..!

כי לצטט אנשים אחרים זה לא חוכמה

זה כן.. כי אם הוא מבין בנושא יותר מכל אחד פה בפורום לדעתי הייתי מקשיב לו..

פורסם

תשמע אין כמו מראה עיניים- תלך ותראה את המסך ואתה תבין על מה אני מדבר , הוא מסך מדהים ואחד הטובים עם פאנל tn והוא ממש מומלץץ

ואולי bagheera חושב שהמסך לא טוב- אבל 100 אחרים חושבים שהוא מצויין- אז תעשה את החישוב

פורסם
  • מחבר
פורסם

מה יש?! :screwy:

פורסם

אני חושב שהדיון פה הסתיים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים