עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך LCD 22 - עד 2000 (?) ש"ח

Featured Replies

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר
פורסם

מסך 22 אינטש לא מומלץ בגלל שכולם בפאנל TN..

עדיף שתיקח מסך או VP930 שעולה 1800 עם פאנל MVA אבל הוא 19 אינטש

או את הDELL 2007WFP שהוא 20 אינטש עם פאנל עוד יותר טוב.. S-IPS אבל עולה 2300.. ודי חורג

בכל מקרה לא כדאי לך לקחת מסך עם פאנל TN..

פורסם

^

שטויות, הנה עוד אחד שחושב שכל אחד פה יש לו 2300 שקל למסך.. המסך הזה ב22" אינץ הוא מצויין ומתוך כל המסכים בעלי פאנל tn הוא אחד הטובים.. אז למה לא לקחת? רואים איתו מצויין אני כבר בדקתי.. כל אחד פה אומר מה שהשני אומר לו- פאנל tn זה בסדר גמור למסך מחשב!

פורסם
  • מחבר
פורסם
^

שטויות, הנה עוד אחד שחושב שכל אחד פה יש לו 2300 שקל למסך.. המסך הזה ב22" אינץ הוא מצויין ומתוך כל המסכים בעלי פאנל tn הוא אחד הטובים.. אז למה לא לקחת? רואים איתו מצויין אני כבר בדקתי.. כל אחד פה אומר מה שהשני אומר לו- פאנל tn זה בסדר גמור למסך מחשב!

אני מכיר את המסך שאתה מדבר עליו.. וגם אני יודע שהוא טוב..(פעם שקלתי לקנו תאותו.. ועשיתי הרבה דיונים עליו) למרות שהוא לא מחברה מוכרת.. וכשאתה אומר שרואים בו מצויין והוא מסך מצויין.. זה כי אין לך בדיוק למה להשוואות.. אם היית משווה למסך עם פאנל MVA או I-IPS היית שם לב שיש הבדל.. ושהם הרבה יותר מצויינים..

השאלה מה יותר חשוב לו.. איכות או גודל..

פורסם
  • מחבר
פורסם

^

אנחנו מדברים על המסך שאני הצעתי לך, וpergola אתה באמת חושב שאני לא מבין בתחום? אני הרבה זמן מתעסק עם מסכי lcd ואל תחשוב שאני איזה נוב שלא מבין ומתלהב מכל מסך, אני יודע את ההבדלים בכל הפאנלים, ואני רק רוצה להגיד לך שהמסך הזה שהצעתי לו הcmv הוא מצויין ושבקלות אפשר להשוות אותו למסך בעל פאנל mva, חוץ מזוית צפיה שהיא קצת פחות מפאנל mva- למחיר שלו הוא מציע ואני ממליץ לכל אחד לקחת אותו- פשוט מצויין!

מקווה שעזרתי לך אבסינט :xyxthumbs:

פורסם
מישהו יכול בבקשה לשתף אותי על איזה מסך אתם מדברים ?

CMV 22 אינטש.. אני משאר שעל זה הוא מדבר.. תחפש באתר של KSP..

אנחנו מדברים על המסך שאני הצעתי לך,

בקישור שהבאת לו לא היה את המסך..

פורסם

אה אופס, כניראה שלקחתי את הכתובת הראשית בטעות, פותח הת'רד באמת שלא התכוונתי להציע ככה פשוט התבלבלתי בכתובות- על זה דיברתי:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

מצטער על אי ההבנה :s05:

פורסם
  • מחבר
פורסם

תקח אותו- הוא מצויין! גם אני יקנה אותו בינואר שנה הבאה :hat:

פורסם

^

כל אלה אנשים דפוקים שחושבים שהחברה היא חברה לא מוכרת, והם לא יודעים שהחברה הזאת מוכרת לדל כמה מאות אלפי פאנלים .. וגם הם לא יודעים מה זה המסך הזה בכלל, אני מתערב איתך אף אחד מהם לא ראה אותו, אז אני אומר לך שראיתי אותו ואני לא חדש בתחום ואני אומר לך שהוא מסך מעולה, יש על המסך הזה דיון בפורום whirpool איזה 160 עמודים וכולם קנו אותו שם ואומרים שהוא מצויין וזה לא אנשים שלא מבינים במסכים , אז בבקשה ממך אל תקשיב לכל ילדון שאומר לך מילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים