עבור לתוכן

מה ההבדל בין Memory socket של DDR*4 ל DDR2 *4

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257315.0 אבל זה לא העניין כרגע.

בכל אופן בחיפוש באתר של GIGABYTE ניתקלתי בשני לוחות האם האלה -

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2310,2373

על פניו הM55SLI היה נראה לי טוב יותר ומתאים יותר לצרכיי, ההבדל הגדול בין השניים לפי הבנתי מעבר לזה שלM61PM יש כרטיס מסך OB

זה של M55SLI יש יותר יציאות, בנוסף יש לו 1 4-pin PCIE 12V power connector ו 1 power fan connector שאין לM61PM .

בעוד לM61PM ישעוד יציאת COM שאין לM55SLI.

בכל אופן, נכנסתי לעמוד שנתתי לכם לינק, שמשווה בין הלוחות ומה שהטריד אותי זה שבMemory socket של הM55SLI מצויין DDR*4

בעוד שבMemory socket של הM61PM מצויין DDR2 *4.

בMemory type מצויין ששניהם תומכים בDual Channel DDR2 800/667/533/400.

אז מה זה Memory socket ובמה הוא משפיע?

פורסם

זה מאוד פשוט.

אחד מהם מתאים לזכרונות DDR1 שזה בעצם (DDR) והשני ל-DDR2

איזה מעבד וזכרונות נוכחיים יש לך? או שאתה מחליף אליהם?

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש... ומחפש לוח. או של ASUS או של GIGABYTE, יש את הפוסט בלינק בהודעה הראשונה שלי.

חשבתי כמוך, שאחד מותאם לעבוד עם DDR1 והשני עם DDR2 אבל רשום בפירוש ששניהם תומכם בDDR2 ככה שאיך זה יכול להיות?

פורסם

BOTH motherboards have DDR2, thats the number of memory slots in the motherboard, but both of them support DDR2, they meant 4 memory slots, its a mistake in spelling, but both have 4 slots of DDR2

but instead of buying a motherboard with NForce 4 maybe u should look for one with nforce 570

פורסם

newer chipset

פורסם
  • מחבר

זה כנראה אני, אבל צ'יפסט חדש יותר לא אומר לי כלום על היתרון :silly:

הגעתי לאותו מבוי כמו בת'רד ההוא ;D

בכל אופן אם כבר, אז אני מבין שגם ASUS M2N-E הוא עם אותו צ'יפסט.

בלי קשר למחיר, מה עדיף?

תודה.

פורסם

chipset is the core logic that connects all components in the motherboard, it connects everything together, cpu memory graphic card etcetcetc....thus a newer chipset usualy but not always has tunening to the older one and newer features resulting in beter perfomance, minor sometimes but beter

about the ASUS motherboard i dont have any personal expreinice with it but it should be fine, it has nforce570

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

תודה רבה רבה, סוף סוף הבנתי :)

עכשיו ראיתי שיש עוד סידרת צ'יפסטים - AMD 690G , לוח M2A-VM.

זאת סידרה חדשה יותר? טובה יותר מה-570?

מה היית ממליץ לקחת?

פורסם

i didnt try the new amd chipset, so i hope someone else can answer that for u

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה על העזרה.

מישהו ניסה את הסידרה החדשה של הצ'יפסטים שיכול לומר אם היא טובה יותר מה570?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים