פורסם 2007 במאי 518 שנים לי יש BENQ FP93G Xהוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו.אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)
פורסם 2007 במאי 618 שנים או LCD יקר.אם ה-FP93GX מספיק "חד" בשבילו (גרפיקאי של קווים לבנים, טבעי לגמרי), אז שיקח את ה-971P של Samsung או ה-2007WFP/FP של Dell במידה ונכנס לכרטיסתקציב.כמובן שתקציב לא רשמת אז אלו ניחושים בלבד.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר לא הבנתי מה כתבת כאן: אם ה-FP93GX מספיק "חד" בשבילו (גרפיקאי של קווים לבנים, טבעי לגמרי)הוא אומר שהתמונה לא הכי טובה, לפי דעתי התמונה יפה מאד.
פורסם 2007 במאי 618 שנים במסך LCD, ביחוד לשימושי גרפיקה, חשוב לחפש כמות צבעים בעיקר ולא חדות (כל מסך LCD בחיבור DVI 'חד'). ז"א פאנלים מסוג VA ו-IPS.בלי תקציב מקסימלי קשה להמליץ על מסך (אז נא ציין אותו פה ובכותרת). אני ממליץ על קריאת המדריך הזה כדי להבין יותר טוב על מה אני מדבר.
פורסם 2007 במאי 718 שנים ככל שישקיע יותר כך יקבל מסך יותר טוב.. השאלה כמה הוא מוכן להשקיע.. תרשום מחיר ונביא לך את המסך הטוב ביותר בשבילו למחיר..
פורסם 2007 במאי 718 שנים לגרפיקאי, EIZO 1931 ללא צל של ספק. עולה כ-2700 ש"ח.כמובן שלדעתי עדיף מסך CRT איכותי במקרה כזה.
פורסם 2007 במאי 718 שנים לי יש BENQ FP93G Xהוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו.אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)19 אינטש לא מומלץ לגרפיקאי, לפחות 20 ומעלה ככה הוא יוכל לעבוד על מסמך A3 בגודל 1:1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.