פורסם 2007 במאי 518 שנים היי!יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו.אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש!תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר ברור אבל כידוע היום שבת ובאופן מאוד אירוני יש לי רק עוד יום אחד להפעלה.בהיותי סטודנט מלחיץ אותי שאני אהיה תקוע בלי מחשב ולו ליום אחד - כיוון שאני חושש שמחר לא יהיה לי זמן לחפור איתם בטלפון.אז אנא ממך - אתה לא יכול לעזור אל תגיב! ובכל מקרה אל תתחכם.יום טוב.אם למישהו יש נסיון עם בעיה דומה אשמח לשמוע איך היא נפתרה.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מה הללחץ? יש שביתה לא? ;Dבכל מקרה נראה לי הדרך הכי טובה לפתור את זה היא שתתקשר מחר למיקרוסופט על הבוקר, בטח יסדרו לך את זה ב2 דקות.
פורסם 2007 במאי 518 שנים יש מענה אנושי ממוחשב.. תעשה חיוג צלילי או משו כזה... אבל ניסיון נחמד בכל אופן ..
פורסם 2007 במאי 518 שנים אולי תנסה ?09-7625400 ותלחץ 4, נסה להשתמש במענה הממוחשב (לפרוטוקול, אני לא יודע אם זה באמת יעזור לך, אבל לא יזיק לנסות בכל אופן)אני לא מאמין שניסית את זה, וגם אם כן חשבת על זה, לא כתבת , אני ואף אחד אחר כאן, לא אמורים לנחש מה עשית או לא עשיתאו על מה חשבת או לא חשבת בינתיים. אז לצורך העניין אני אתעלם מה"אל תתחכם" שלך, כי ה"התחכמות" הזו, באה רק בעקבות חוסר מידע מצידך.אם נשאר לך רק יום אחד להפעלה, למה לא עשית את זה עד היום ? בד"כ הרי יש 30 ימים.
פורסם 2007 במאי 518 שנים בגלל המקרים האלה אני תמיד מעדיף גירסה לא מקורית , אפילו אם יש לי גירסה רשמית מקוריתכל פעם שמשדרגים צריך להתקשר ולהסביר , מי צריך אותם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.