עבור לתוכן

MK3 - המכרז - ע"מ 6 - 6.10.07

Featured Replies

פורסם

יש לי מגש לללוח אם ממארז מידי, אין לי בו שימוש (המארז פורק כולו), אם אתה צריך.....

ואתה יכול גם להכין אחד לבד, אתה צריך כולה טלפה ולקדוח חורים שיתאימו לחורים בלוח ולהבריג את הברגים האלה שיש בכל המארזים בשביל הלוח אם...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 54
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכנון יפה.. רואים שאתה משקיען!

בהצלחה!

מתי אתה מתחיל?

פורסם
  • מחבר

טוב

אחרי יותר מחודש בלי עדכונים בת'ראד אני בא אליכם בחזרה

אז מה עבר עלינו בחודש הזה? זנות וכפיות טובה מצד צה"ל האהוב שלנו ויחידת מצ"ח... עזבו אני לא בא לתת תירוצים אבל היציאות שלי נדפקו כמה פעמים ברמה כזאת שבאתי בלי כוח לעבוד ויכולת פיזית לבנות

מה כן עשינו? רכשית חלקים

השגתי מעבד חדש (מי יתן וה939 שלי ימשיך לחיות) וכמה חלקי אלקטרוניקה. למה?

טוב, אני יודע שאני משעמם אותכם אז החלטתי לעשות פרויקט קטן שיהיה גם מדריך. אני לוקח את הHEC300 שלי והופך אותו לספק ניסויים מסודר בתוספת של בקר מאווררים נחמד (רציתי לקנות רגולטור שיתן לי לעשות 5-12 חופשי אבל בגלל מחסור בחנות אנחנו נסתפק ב 5/7-11/12 ) וגם וולט מטר שנותן תצוגה מ5-12 וולט

משהו שאני בטוח שאנשים יהנו ממנו בפרויקטים שלהם

מה למדתי מזה? לבנות בקר איכותי לבד זה השקעה גדולה מדי, מה עושים? לוקחים את הבקר SUNBEAM שיושב אצלי בצד ומכסחים (יבוא בהמשך)

מה עוד היה לנו?

הפרויקט עבר כמה שינויים בראש שלי

קודם כל DVD-RW בתוך המארז? WTF למה באמת לשים בפנים, הוא יצא לבפנים בתוך RACK פרטי שיבנה אחרי המארז עצמו

מבנה פנימי? כמה שינויים עם המאווררים והמיקום שלהם אחרי שהDVD-RW יצא, חשבתי גם להוציא את הקשיחים אבל זה מיותר (למרות שאני עדיין חושב על זה, עם הוספת הE-SATA לאופציות זה דווקא לא פיתרון חלש אלא די אפשרי וקל לביצוע. מי יודע, אולי נלך על זה)

לגבי מתי זה יתחיל לרוץ.

פאק, אם הייתה לי תשובה מסודרת הייתי מאושר. אני עכשיו עובד לבה"ד 7 בצריפין בשביל לעשות קורס 3 שבועות (עם יומיות, אבל ישן בבסיס) מה שיתן לי זמן פנוי לכל מני דברים (מי שרוצה להיפגש איתי במרכז מוזמן)

עוד שאלות יתקבלו בברכה

פורסם

אני לוקח את הHEC300 שלי והופך אותו לספק ניסויים מסודר בתוספת של בקר מאווררים

לקחת לי את הרעיון, אה?

פורסם

אולי תסיים קודם את השירות ואז תתחיל לעשות פרוייקטים של מודינג ::)

פורסם

לא יקרה. הבנאדם בצבא מאז שהוא נולד.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אנשים!!! שוב שלום

אני והפרויקט עדיין חיים

אנשים אמרו שכדאי לי לוותר על המודינג כל עוד אני בצבא, הייתי מסכים איתם אבל הפרויקט הזה כמו שאמרתי בהתחלה, [glow=red,2,300]לא יפול[/glow]

אבל בזמן הזה (כמעט חודשיים תמימים) היו לי כמה השגות לגבי הפרויקט

אני רוצה לעשות אותו קטן כמה שאפשר אבל גם חזק אז אין מה לעשות הספק והDVD עפים החוצה (ההחלטה הזאת גררה ים של מחשבות שהפכו לדבר הבא)

וזה מה שבא בסוף

http://rapidshare.com/files/60565323/mk_3.1.skp.html

אז מה השתנה בחודשיים האלו? ההבנה שכמו בן אדם מבוגר נורמלי (טוב אני לא בדיוק נורמלי :smile1:) כאין לך את הכלים והידע.... פנה לקבלן חוץ

וזה מה שאני עושה פה.

העיכוב הכי גדול לפרויקט הזה הוא המגש ללוח אם שמונע ממני את המשך העבודה

אז הנה אנשים, אני מגיש מכרז לבניית מגש הלוח אם לפרויקט שלי

http://rapidshare.com/files/60567462/mk_3.1_mobo_tray.skp.html

כל חבר פורום (אבל לא רק) בעל הכישורים והכלים המתאימים מוזמן לפנות אלי בפרטי/מייל/ICQ בשביל שנדון על העבודה הזאת

מקווה שעם סיום הביצוע של המכרז הקטן הזה וסיום הבניה של המגש הפרויקט ירוץ מהר (זה האמת החלק היחיד והבעייתי בפרויקט)

פורסם

א.שמח לשמוע ממך :)

ב.תמצא כבר מארז, תשחית אותו, ותקח את מגש

בכל אופן, תן לי לראות מה קורה אצלי במחסן, אולי אני ימצא משהו ;) ( תהיה איתי בקשר)

מה לגבי החומרה הסופית?

פורסם
  • מחבר

טוב

אני מקווה שאנשים שמו לב למיני פרויקט שלי על הספק, אני עובד עליו עכשיו אל תוך הלילה (כי ביום אמא החליטה לקפוץ לבית והרסה את התוכניות שלי )

לשאלתך אלי

מעבד: האופטרון 165 שיושב אצלי בצד ומחכה לחיבור אמור להספיק לי ויותר לשנה הקרובה (אנשים עוד מעט אני מתחיל לספור כבר לאחור עם השרות שלי)

לוח: נשאר RS482 מופת תכנוני של DFI

כרטיס מסך: אני רוצה ללכת על סדרת 2XXX של ATI גם בגלל האופציה בשימוש משולב עם הכרטיס המובנה וגם בגלל הUVD שיעזור לי עם וידאו

אחסון: הדבר הכי חשוב... אני מזמין בקרוב זוג WD5000AAKS שישבו על RAID1 בשביל לגבות את המידע (מצטער, אחרי המוות של הYS שלי, על הז@!ן כסף. המידע ישמר בכל מחיר) ועוד WD2500AAKS למערכת הפעלה ולשאר הדברים

DVD-RW - מחפש כרגע צורב טוב בSATA בשביל להפוך אותו לחיצוני... אני גם שוקל שימוש בצורב חיצוני יעודי אבל לא סגור על זה

סוף חודש אני חוגג 20 ( :'( אני מזדקן!!!!) אז אמור לקבל תזרים מזומנים קטן

אבל הכי חשוב... בדצמבר הספירה מתחילה.... אזרחות והפרויקט שחרור שלי עם תקציב נורמלי (כל חייל יודע על מה אני מדבר)

פורסם

שיהיה בהצלחה בפרויקט, המון מזל טוב... ותשתחרר כבר... אם הMK הזה יצליח תשבור היסטוריה של... 3 שנכשלו(1,2,2.5)!

התכנון נראה מבטיח...

מחכה לשמוע

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים