עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי WI FI

Featured Replies

פורסם

רציתי לישאול שאלה,

אם אני קונה כרטיס רשת אל-חוטי בטכנולוגיית WI FI, ויוצא לנקודות WI FI (כגון אילת), ומפעיל משם את המחשב,

האם למחשב שלי יהיה אינטרנט מחיבור הWI-FI (כמו מחשבים ניידים)?

ובמילים פשוטות, אם אני יקנה כרטיס WI FI למחשב האישי שלי והעמוד בנקודת WI-FI, המחשב שלי יוכל ליפעול באינטרנט?

הנה קישור לכמה ממוצרי הWI FI, אם יש טובים יותר במקרה שהכרטיסים האלה נועדו לחיבור WIFI תכתבו אותם.

האם יש כרטיסי מחשב שתומכים בHOT-SPOT?

חיבור PCI (הוא נועד לWI-FI?)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472882

חיבור יו-אס-בי, האם הוא נועד לWI-FI)?

http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imTEW-429UBmc&Cat2Cat1ID=213&Cat2ID=725&aff=Zap〈=he

בתודה רבה,

אור כהן

פורסם
  • מחבר

מישהו? ???

פורסם

זה לא משנה איזה מחשב זה, כל עוד יש לך כרטיס שתמוך בתקן של WIFI, אז אתה יכול להיתחבר למי שיש לך גישה באזור.

ותעשה טובה, פה זה לא תפוז, מקפיץ הודעה אחרי שעתיים ? תקרא את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה איזה מחשב זה, כל עוד יש לך כרטיס שתמוך בתקן של WIFI, אז אתה יכול להיתחבר למי שיש לך גישה באזור.

ותעשה טובה, פה זה לא תפוז, מקפיץ הודעה אחרי שעתיים ? תקרא את חוקי הפורום.

אתה יכול לתת לי דוגמא לכרטיס PCI כזה? (חוץ ממה שהבאתי, כי לא כתוב בו HOTSPOT אבל כתוב בו WIFI)

פורסם

לא נראה לי שצריך משהו מיוחד בשביל זה, כל כרטיס WIFI יספיק. (אתה אולי מדבר כמו בכרטיס השני שיש hotspot detector, זה סתם גימיק שמראה לך על התצוגה האם יש איזה AP באזור)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שצריך משהו מיוחד בשביל זה, כל כרטיס WIFI יספיק. (אתה אולי מדבר כמו בכרטיס השני שיש hotspot detector, זה סתם גימיק שמראה לך על התצוגה האם יש איזה AP באזור)

מזה AP?

ומה עוזר הHOTSPOT DECECTOR, כי נגיד ואני רוצה לקחת את המחשב שלי לאיילת (אישי) ושם אותו בבית מלון עם נקודת WI-FI, הוא יפעל? או שאני צריך HOTSPOT DETECTOR?

ואתה יכול להביא מוצר שיכול לספק חיבור WI-FI באילת (במלון עם נקודה חמה)?

פורסם

Access Point, נקודת החיבור. כל כרטיס WIFI אמור לספק חיבור WIFI, אם אתה רוצה המלצה ספציפית, תחכה למישהו שקנה כזה. אני לרוב משתמש במובנה במחשבים ניידים ובמוצרים אחרים שהם יקרים יותר.

פורסם

קודם כל, הבהרה: לא כל חיבור wifi אכן מחובר לאינטרנט וגם אם כן לא בהכרח תוכל להתחבר אליו וגם אם כן זה לא מבטיח שתהיה לך גישה לאינטרנט.

חיבור wifi שמספק גישה לאינטרנט לכל דורש(בין אם בחינם או בתשלום) נקרא hot spot.

אין כרטיסי רשת אלחוטיים שמיועדים לזה וכל כרטיס אלחוטי יתאים(למרות שיכול להיות הפרש בביצועים בין הכרטיסים - רק שאין קשר לhot spot).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים