פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר כן הם אמרו שהם צריכים טריסים של המשחקים או משהו כזה פשוט נמאס לי כבר להתקשר אני כבר אסתדר ואבקש בעצמי ושאקבל אני אתן אותם לברק 013..מישהו יודע איך כותבים את זה באנגלית?
פורסם 2007 במאי 1018 שנים לא יודע על מה תם מדבריםאני משחק ב CS1.6 CS SOURCE WOWואני בברק ואין לי בעיות ;D
פורסם 2007 במאי 1018 שנים לא שילמתי קנס כי הצלחתי להוכיח להם שהם לא חזרו אלי בפניות לתמיכה הטכנית (הייתה לי בעיה של ניתוקים) בהתחלה הם טענו שהתחייבתי, אז שיחקתי איתם את המשחק שלהם והוצאתי פירוט שיחות ומיילים ששלחתי.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים כל מה שאתה צריך זה את כתובת של שרת התחברות של המשחקואת אתה עושה אליו טרייסהטרייס אתה מבצע כדלקמן נכנס לדוס ורושם tracert ואז כתובת השרת
פורסם 2007 במאי 1018 שנים כל מה שאתה צריך זה את כתובת של שרת התחברות של המשחקואת אתה עושה אליו טרייסהטרייס אתה מבצע כדלקמן נכנס לדוס ורושם tracert ואז כתובת השרת כמה שפחות "שורות" ופינג = יותר טוב ?
פורסם 2007 במאי 1018 שנים נכון מאוד השאלה איפה הבעיה בספק או בשרת עצמו בשביל לדעת את זה צריך לראות את הטרייס...כמובן איפה השרת יושב גם מהווה גורם משפיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.