עבור לתוכן

CD-ROM לא קורא צרובים

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN.

החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי.

כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים.

מה לעשות??

פורסם

תנסה אולי לנקות את העינית עם הדיסקים המיוחדים שמנקים אותה.

יכול להיות שזה יעזור.

פורסם

לא נראה לי, פורשר, כי שינוי פיזי דרסטי, כונן הסי.די-רום בהחלט שלא עבר. אממ.. מה אני אגיד לך, תנסה לעדכן את גרסאת הFirmware של הכונן, לאחר מכן תנקה את העינית ותנסה גם להגדיר שילובים שונים של הכוננים על בקר הIDE (Master, CS or Slave). אם תנסה ושום דבר לא יצליח -מאיזו מערכת הפעלה לאיזו העברת את הכונן?

עריכה- אילו דיסקים צרובים הוא בדיוק לא קורא? עזוב מדיות ספציפיות, אני אשאל קצת יותר בגדול- הוא קורא דיסקים שנצרבו כAudio? מה עם Data, מולטיסשן וCD-Extra? ועוד שאלה.. אממ.. אולי שמת לב באילו מודים צרבת והדיסקים לא היו ניתנים לקריאה? (DAO/TAO/SAO/PW..?)

בכל אופן אני לא אשגע אותך, תנסה את הדברים בפסקה הראשונה, אם לא ילך ושמת לב שחלק מהדיסקים כן ניתנים לקריאה (מה שלפי הנסיון שלי, חייב להיווצר מצב שכזה..), אז ורק אז תקרא את הפסקה השניה ותענה לי לפיה.

פורסם

בדקת שאין בעיה בצריבה עצמה? או שאולי צרבת בכמה sessions והוא לא יודע לקרוא את זה. קרה לי בכונן סידירום ישן של איזה חברה נידחת שלא ידע לקרוא צריבה בכמה sessions ופשוט לא היה מציג מידע. אולי זו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הבנתם את הבעיה.

הDVD מהמחשב הישן עובד בסדר גמור אצלי במחשב החדש אבל הCD ROM מהמחשב החדש שהעברתי לישן לא עובד טוב במחשב הישן.

ד"א אני לא מוצא FIRMWARE עדכני לסידי רום אלא פשוט תוכנה בסיסית לכל הסידירומים בכלל שמאפשרת תקשורת בין המחשב לבין הסידי רום.

Aopen - CD952E

פורסם

תנסה אולי לנקות את העינית של הסירום או שאם זה לא עובד יכול להיות שמשהו משובש אצלך בהגדרות של המחשב

פורסם

תנסה אולי לנקות את העינית עם הדיסקים המיוחדים שמנקים אותה.

יכול להיות שזה יעזור.

תנסה אולי לנקות את העינית של הסירום

כבר אמרתי את זה.........

תקרא את הת'רד לפני שאתה מגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים