עבור לתוכן

רצח של נערה בת 17 בסקילה בעירק , קשה לצפייה

Featured Replies

פורסם

היה צריך להנחית עליהם שם איזה טיל.

• תגובות 71
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה? דווקא אנשים טובים, תראו איך הם ממשיכים לחסות את החלק התחתון שלה שהיא עם תחתונים פן יראו משהו שלא צריכים לראות.

נראה לי שכולם שצילמו שם אחרי זה רואים את הוידאו שלהם בבית ומביאים ביד.

זה הקטע הכי הזוי ...

לך תבין איך הראש שלהם עובד

פורסם

אצלנו עושים דברים לא פחות גרועים לנערה שלא מסכימה להתלבש לפי צו האופנה אחרון של "קאסטרו". ואם היא לא מסכימה להזדיין בשירותים של מועדון אז בכלל רצח חברתי.

פורסם

הורדתי KLITE הכי חדש והתקנתי ואני רואה 2 תמונות אבל אין סרט. מה עושים?

עריכה: לא משנה. ראיתי שיש לינק לסרטים.

פורסם

אני לא מתכוון לראות את זה אבל לדעתי הפתרון הוא חינוך !!!ורק חינוך יציל אותנו מזוועות כאלה ...

פורסם
  • מחבר

הורדתי KLITE הכי חדש והתקנתי ואני רואה 2 תמונות אבל אין סרט. מה עושים?

עריכה: לא משנה. ראיתי שיש לינק לסרטים.

לי זה עובד עם quicktime של אפל

או עם quicktime alternative

פורסם

אחד הסרטים העלובים, אני לא הצלחתי להבין כלום חוץ מזה שיש איזה כתם אדום על הכביש... WTF??? מי צילם את זה??

פורסם

מי צילם את זה??

אחמד

פורסם

אני לא מתכוון לראות את זה אבל לדעתי הפתרון הוא חינוך !!!ורק חינוך יציל אותנו מזוועות כאלה ...

תמשיך לחיות בקליפ... :s07:

פורסם

A 17-year-old girl has been stoned to death in Iraq because she loved a teenage boy of the wrong religion.

בתרגום חופשי היא אהבה מישהו מדת "אסורה"... (חח דת אסורה חזק..)

מסכנה!

פורסם

תמשיך לחיות בקליפ... :s07:

יש לך משהו להגיד ? אני ישמח לשמוע את הדעה המלומדת שלך ... :smile1:

פורסם

אצלנו עושים דברים לא פחות גרועים לנערה שלא מסכימה להתלבש לפי צו האופנה אחרון של "קאסטרו". ואם היא לא מסכימה להזדיין בשירותים של מועדון אז בכלל רצח חברתי.

תפרט...

פורסם

גועל נפש.

עד כדי כך השנאה שלהם אחד לשני גדולה?

לרמות כאלו של שנאה יכולים להגיע רק פנאטים שטופי מוח...

פורסם

"פנאטים שטופי מוח" זה ניסוח ופתרון מאוד נוח. זה לא שהעיראקים והמוסלמים מתנהגים כמו חיות, ומלחמות הכבוד הברבריות שלהם לא מתאימות למאה ה-21, הם פשוט "שטופי מוח". הם "פנאטים". הם מתנהגים ככה לא כי הם רוצים להתנהג ככה אלא כי מכריחים אותם. גישה כזאת מסירה את האחריות מעושי המעשים ומעבירה אותם אל "תת המודע שטוף המוח" שלהם.. או בקיצור אין דרך לומר את זה מאשר- העירקים כנראה צריכים שליט דיקטטור שירצח המונים, כי זאת הדרך היחידה לשלוט שם על חיות אדם כאלה.

פורסם

"פנאטים שטופי מוח" זה ניסוח ופתרון מאוד נוח. זה לא שהעיראקים והמוסלמים מתנהגים כמו חיות, ומלחמות הכבוד הברבריות שלהם לא מתאימות למאה ה-21, הם פשוט "שטופי מוח". הם "פנאטים". הם מתנהגים ככה לא כי הם רוצים להתנהג ככה אלא כי מכריחים אותם. גישה כזאת מסירה את האחריות מעושי המעשים ומעבירה אותם אל "תת המודע שטוף המוח" שלהם.. או בקיצור אין דרך לומר את זה מאשר- העירקים כנראה צריכים שליט דיקטטור שירצח המונים, כי זאת הדרך היחידה לשלוט שם על חיות אדם כאלה.

באיזה זכות אתה קובע שהם מתנהגים כמו חיות? מנקודת מבטם זו הדרך הנכונה. גם הם מסתכלים על התרבות שלנו ורואים תרבות רקובה, משועבדת למותגים וכסף, חסרת כבוד, מוסר וערכים. מבחינתם אנחנו הברברים. אז מספיק עם הגישה האתנוצנטרית המגעילה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים