עבור לתוכן

אוזניות למחשב מזמין היום מארה"ב תקציב 80-130$

Featured Replies

פורסם

מתי אנשים יבינו כי נוחות ואיכות זה עניין מאוד סובייקטיבי ? מה שטוב לאוזניי יכול להיות רע לאוזניך . מבחינה כללית ה-HD280 נועדו יותר בשביל הקלטות (אטימה) וה-HD555 בשביל האודיופיל הממוצע . אלה הם המטרות לפחות לפי סנהייזר . שניהם נופלים באותה קטגוריית מחיר ככה שאני מניח שיותר מדי הבדלים ביניהם לא יכולים להיות.

פורסם

מניסיון אישי עם שתיהן, אני יכול להגיד לך שזה תלוי מאוד בטעם שלך. ה-280 פחות נוחות כי הן לוחצות חזק יותר. ה-555 עם סאונד קצת יותר "גדול", אבל אם אתה בעניין של סרטי אקשן ומוזיקה עם הרבה באס מהיר ה-280 לדעתי יתאימו לך יותר. שתיהן אוזניות מצוינות במחיר שלהן. לדעתי, ה-555 עדיפות. מצד שני, ב-100$ יש את ה-MS1 שכבר הציעו לך פה שלדעתי עדיפות על שתיהן :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני שומע הכל חוץ מרוק ומטאל ואני מתכוון להכל

אני לא ממש יודע איפה אפשר לקנות את ה alessandro ms1

ובתקציב של 150$ אין משהו יותר טוב?

עריכה: משהו מוכן להסביר לי מדוע ה HD555 עולות 109$ בארה"ב ו 550 בארץ

ולעומתן ה 280PRO עולות 80$ ובארץ 800+

יכול להיות שאקנה את ה 595HD וזהו

פורסם

את האלסדרו אפשר להזמין רק מהאתר של אלסדרו (נתתי קישור).

והן אמרות להיות יותר טובות מאוזניות אחרות בתקציב שלך.... למרות שזה כבר עניין של טעם אישי (בינן לבין אוזניות אחרות בסביבות ה200$...)

פורסם

FlameThrow מהתגובה האחרונה שלך האלסנדרו לא יתאימו לך כי הן נחשבות לאוזניות שמצטיינות ברוק.

HD595 אוזניות טובות לכל סוגי המוזיקה (אולי לרוק הכי פחות) אז אם אתה יכול להשקיע קח אותן.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את ה HD595 אם כמה אנשים רוצים אני יכול לקנות להם אותן ולמכור בפחות מהארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים