עבור לתוכן

האם יתכן שבלוח האם Asus P5b plus vista edition אין ספיקר מובנה??

Featured Replies

פורסם

היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים.

האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?

פורסם

בטוח שחיברת הכל?

פורסם
  • מחבר

הטכנאי שהרכיב את המחשב לידי בחנות אמר שהוא לא רואה ספיקר, והרכיב לי ספיקר שהיה לו. כשניתקתי את הספיקר הזה לא היה שום צפצוף אחר ולא ראיתי שיש איזה כבל שיוצא מהלוח שצריך לחבר אותו במקום, או משהו כזה.

פורסם

זה אחד הדברים הכי מפגרים שקראתי.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק מפגר פה?

זה קצת תמוה שבלוח אם של 1000 שקל אין ספיקר מובנה!!!

חשבתי שאולי הלוח הספציפי שלי פגום או משהו.

פורסם

עד כמה שאני זוכר ב-ASUSים הציפצופים נשמעים דרך הרמקולים שמחוברים רגיל (יציאת רמקולים מאחורה)

פורסם

אתה אמור לקבל ספיקר עם הבנדל של הלוח ולחבר אותו!

או שיש לך כבר ספיקר במארז ואתה מחבר אותו ללוח

פורסם

הטכנאי שהרכיב את המחשב לידי בחנות אמר שהוא לא רואה ספיקר, והרכיב לי ספיקר שהיה לו. כשניתקתי את הספיקר הזה לא היה שום צפצוף אחר ולא ראיתי שיש איזה כבל שיוצא מהלוח שצריך לחבר אותו במקום, או משהו כזה.

זה כמו שאני יגיד שקניתי מחשב ב7000 אלף שקל אני ינתק אותו מהחשמל ויגיד שזה מטומטם שהוא לא עובד....הרי "זה מחשב ב7000 אלף שקל מה אין לו גנרטור פנימי?!"....

טוב שלא ניתקת אותו מהמודם ושאלת למה אין אינטרנט....חחחחחח

לא עכשיו רציני-בדרך כלל זה ברמקול שבא עם המארז או עם הלוח אם.

פורסם

גם אם אין, אז הלוח יוציא את הצפצופים דרך יציאת הרמקולים שלו קרוב למדי.

בכל אופן, ברמת פירוט כזו, תפנה ליצרן או היבואן ותברר, ואם אין אז תממש אחריות.

פורסם

כבר שנים שאין ספיקרים מובנים ברוב הלוחות.. תחבר רמקולים ותשמע צפצופים.

פורסם

או את הרמקול שמיתחבר ללוח אם...הרבה מארזים באים עם רמקול קטנקן כזה או עם אחד שמקובע לריצפת המארז...אתה לא יכול לצפות שהלוח יוציא ציפצופים לבד...

יש לי אחד של פנטיום 2 ואני יודע שהוא מוציא ציפצופים לבד בלי שום ספיקר מחובר אליו אבל חוץ ממנו עוד לא ראיתי אחד כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים