עבור לתוכן

מסך מחשב שיכול לשמש גם כטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה

השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט.

כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה

דבר שני זה המרחקים

כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי

אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה

אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא

מה לחפש, מה האופציות, מחירים וכד'

תודה מראש!

פורסם

אתה יכול לקנות טלוויזיה ולהשתמש בה גם כמסך של המחשב..

אבל אי אפשר לחבר מסך של מחשב לממיר אתה צריך לקנות למחשב כרטיס טלוויזיה שלא עולה הרבה (300 שקל בערך)

ותוכל לחבר אליו את הממיר של יס\הוט ותקבל איתו גם שלט ששולט על הכרטיס אבל בכל מקרה תצטרך להשתמש בשלט של הממיר

ותוכל גם להקליט תוכניות כמו שאנשים מקליטים תוכניות כמו נמלטים\גיבורים אז עושים את זה עם כרטיס כזה רק משהו יותר מקצועי..

פורסם

לdell יש מסכים בעלי כניסת composite (לדוגמא 2007wfp) שדרכה אפשר לראות טלוויזיה.

המעבר בין הטלוויזיה למחשב הוא באמצעות כפתור במסך.

פורסם
  • מחבר

האמת שרציתי להמנע מהקטע של כרטיס המסך, כי אז יש תלות די מעצבנת במחשב, למרות שאם אין ברירה אז סבבה

האפשרות של ה-DELL נשמעת מאוד מעניינת, לא אכפת לי כל כך הקטע של השלט ששולט במסך, כי יש את השלט של הממיר שעושה את רוב העבודה

אני אבדוק את טווח המחירים של הדבר הזה

בכל מקרה אני אשמח לשמוע על עוד פתרונות, ובמיוחד אם מישהו מבין בקטע של הגדלים והמרחקים, כי אני מפחד לקנות מסך שבסוף יאמץ לי את העניים

תודה

עריכה:

קראתי קצת על המסך DELL וזה נשמע ממש פתרון טוב, וגם המחיר לא בשמיים.. אשמח לשמוע עוד פתרונות / דגמים

ושוב תודה :)

פורסם

על איזה גודל של מסך חשבת?

20"?

30"?

ועל איזה תקציב?

פורסם

יש כמה פתרונות לבעיה שלך:

1. לקנות מסך עם חיבור rca/svideo מובנה.

2. לקנות מסך רגיל + מתאם dvi/vga לrca/svideo.

3. להשתמש בכרטיס TV ואז תוכל גם להקליט לתוך המחשב.

הפתרון שיתן תמונה הכי טובה והוא הכי יקר זה לקנות מסך עם חיבור מובנה, הכי מסורבל יהיה להשתמש במתאם והכי מתקדם וזול אבל יתן את התוצאה הכי פחות טובה יהיה להשתמש בכרטיס TV.

עלות של כרטיס TV טוב היא 400-500 ש"ח, מתאם 600 ש"ח וההפרש בין מסך עם חיבור כזה לבין מסך בלי הוא 500 ש"ח עבור מסך פשוט ויכול להגיע ל1500 עבור מסך איכותי.

פורסם
  • מחבר

האמת שהיום יצא לי כל סוף לראות את המסכים בגודל אמיתי, ונראה לי ש-22" זה קטן כדי לראות טלוויזיה

אז ראיתי באופיס דיפו טלוויזיה של LG 26LC2R ב-4100 שקל, ובזאפ בכלל ב-3500

השאלה אם זה לא גדול מדי למחשב?

ומה בדיוק אני צריך לבדוק שאני מתכנן להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב?

ראיתי שהרצולוציה היא 1360x768 שזה נראה לי קצת גדול, אבל אולי אני טועה? כי במסך 19" של אבא שלי הרזולוציה היא 1280x1024

הניגודיות היא 1:800 והוא מסך 8ms

מה נראה לכם? אפשרי כסמך מחשב או לא כדאי?

אשמח גם אם משהו יתן דעת על הגודל (מבחינת מרחק) ועל הרזולוציה

תודה!

פורסם

המסך 26 אולי לא גדול מדי למחשב אבל הרזולוציה הנורא נמוכה הזאת לא מתאימה למחשב1360x768 (אלא אם כן האיכות לא חשבה לך בכלל)

פורסם
  • מחבר

כן תיארתי לעצמי שזה די גדול, אבל השאלה עד כמה גרוע זה באמת

אני לא מצליח למצוא משהו אחר

הדבר היחיד שכן מצאתי זה Dell 2407WFP, אבל אין לי מושג איך הוא באמת

וקצת חבל לי להוציא יותר כסף על מסך יותר קטן, אבל אם אין ברירה אז מה לעשות

עריכה:

עד כמה גרוע לעבוד ברזולציה של 1360x768, במה אני ארגיש את ההבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים