עבור לתוכן

מהירות האינטנרט ירדה? או שזה רק אני?

Featured Replies

פורסם

שלום בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של מהירו אינטרנט נומכה מאוד, החבילה שלי זה 1.5 דרך בזק ואינטרנט זהב כספקית, ואני מוריד במהירות של 8-10 :|

לפעמים מדיע ל 40-50, ניסיון להתקשר לספקית לא פתר את הבעיה כי הם ביקשו ממני להוריד קובץ מהאתר שלהם ושם המהירות הייתה 170-180. ניסיון לסריקת וירוסים וספייורים לא עזר כמו כן אפילו פירמוט המחשב לא עזר :\

כמאט כל האתרים לבדיקת מהירות הורדה הראו לי תוצאות כמו 60-80 והיו פעמים שההעלה הייתה עוקפת את ההורדה כמאט פי 2!!

האם גם לכם זה קורה? כי גם בחר שלי חש באיטיות באינטרנט והוא בבזק. האם לדעתכם יש בעיה כל שהיא שאינטרנט בארץ?

מחכה לתגובתכם.

• תגובות 54
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קורה לי אותו דבר אבל עם ADSL של בזק בין לאומי

פורסם

כמאט כל האתרים לבדיקת מהירות הורדה הראו לי תוצאות כמו 60-80 והיו פעמים שההעלה הייתה עוקפת את ההורדה כמאט פי 2!!

כשההעלאה שלך כ"כ גבוהה, לא פלא.

פורסם
  • מחבר

POKE-HER

אוקי ססבה

DimaX

לא הבנתי מה ניסית לומר...

יש עוד אנשים שנתקלתים בבעיה זו?

פורסם

מה שהוא התכוון לומר זה שמהירות ההעלאה הגבוהה שלך "חונקת" את מהירות ההורדה שלך...

פורסם

גם לי יש אותו דבר!!אבל לי יש נטויז'ן ובאתר שלהם שצריך להוריד קובץ זה מוריד על 180

פורסם

גם אני מרגיש שלאחרונה האינטרנט לא זז כמו פעם.

פורסם

אני חייב להודות שגם אצלי (נטויז'ן+הוט) וזה לא אותו דבר כמו פעם.

פורסם

והייתי בטוח שזה רק אצלי (בזק+נטוויז'ן). גם קורה לפעמים שבכל מיני אתרים (וואלה במיוחד), צריך לעשות ריפרש ולפעמים יותר מפעם אחת, ע"מ שהם יעלו..

פורסם

כנ"ל גם אצלי אותה חבילה כמו שלך...

פורסם

גם אני עם אותה חבילה ומרגיש איטיות :nixweiss:

פורסם

לדעתי זה קורה בגלל שיש הרבה משתמשים עם חבילות העלאה גבוהות

שמים יותר UPLOAD ומקבלים מהירות הורדה גבוהה יותר

המשתמשים עם החבילות הסטנדרטיות נדפקים.

פורסם

גם אצלי 012 ADSL ובחודשים האחרונים מורגשת איטיות בחבילת 1.5 (כמובן שבמוקד הלקוחות מכחישים...)

פורסם

גם לי זה ככה עם הוט ובזק

אני מוריד על 60 במקום 190

פורסם

גם אצלי הוט+013 אני שם לב לכל מיני הורדות איטיות למרות שזה טראקרים פרטיים, כמו כן, הגלישה עצמה אני מרגיש באיטיות מאשר פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים