עבור לתוכן

בעיה ברשת קווית.

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בשרת PROXY בלת ברירה כי הרשת הקווית הרגילה לא פעלת לי ( אותה הבעיה כמו שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257715.0 חוץ מזה שיש לי XP PRO בשניי המחשבים)אז השאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל משחקי רשת (ONLINE) ממחשב הבן?

תודה למגיבים.

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה שרת הפרוקסי שאתה משתמש ?

פורסם
  • מחבר

תוכנה שקוראים לה CCPROXY והיא מותקנת במחשב האב. והיא יוצרת גישה לאינטרנט.

פורסם

אני מציע לך לנסות לפתור את הבעיה (תסביר מה לא עובד ברשת הרגילה).

פורסם
  • מחבר

המחשבים מזהים אחד את השני אבל האינטרנט אינו פועל אני דיי בטוח שכול ההגדרות נכונות, אני בטוח במאה אחוז שהכרטיסי רשת מותקנים.

פורסם

יש פינגים ביניהם ? הגדרת DHCP ו/או GATEWAY ו/או ICS ?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי ממה שכתבתה זה שאם יש ביניהם תקשרות אז כן יש אם לא הבנתי נכון אז תוכל להיות יותר ברור בבקשה?

פורסם

יש הבדל בין תקשורת בין מחשבים לבין תקשורת לאינרנט דרך התקשורת בין מחשבים...

פורסם

אם יש תקשורת , אז חייב להיות אינטרנט בין שני המחשבים , רק צריך לקנפג נכון את הכרטיסי רשת .. .

פורסם

אם יש תקשורת , אז חייב להיות אינטרנט בין שני המחשבים , רק צריך לקנפג נכון את הכרטיסי רשת .. .

אולי חייב להיות אטרנט, לא אינטרנט.

פורסם

http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/cisintwk/ito_doc/routing.htm

ולגבי השאלה:

לא הבנתי איך הרשת בנוייה?

אתה משתמש בנתב או ICS ?

פורסם
  • מחבר

הרשת היא רשת של שניי מחשבים שמחוברים בעזרת כבל מוצלב. ובמחשב האב מותקנת תוכנה שהופכת אותו לשרת PROXY.

עם התוכנה הזאת יש אינטרנט אבל תוכנות או משחקים שדורשים אינטרנט בכדי להפעיל אותם לא פועלות. ולא אני לא משתמש בנתב,

אם הייתי משתמש בנתב רוב הסיכויים שלא הייתי שואל את השאלה הזאת.

פורסם

אם יש לך רק 2 מחשבים למה אתה צריך PROXY ?

בכל מקרה אני ממליץ שתהפוך את המחשב שמחובר ישירות למערכת NAT.

אם אתה מריץ בו windows תשתמש ב ICS אם אתה מריץ לינקס תשחק קצת עם iptables.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שאני ישתמש בהגדות רשת רגילות? אם כן אז ניסיתי להישתמש בזה לא פעל גם באשף ההגדרות של ווינדוס.

אם אתה מתכוון שאני ישתמש במשהו אחר אז אתה יכול בבקשה לפרט יותר אני לא כול כך מבין בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים