עבור לתוכן

אנטנה למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה

פורסם

לא ציינת באיזה מחשב נייד מדובר או דגם של כרטיס.

בכול אופן במידה ומדובר על כרטיס מובנה (פנימי), אני לא חושב שניתן לחבר אנטנה נוספת.

בניידים של IBM שאותם אני מכיר יותר טוב מהיתר הכרטיס מובנה והאנטנה ממוקמת במסך המחשב.

סביר להניח שהיצרנים מיקמו את האנטנה במקום האידיאלי ולא יאפשרו ללקוח להתערב ( מה שנכון להגיד גם לרוב יתר החומרה שמסופקת במחשב נייד מותג )

במידה וכרטיס האלחוט שלך הוא חיצוני שמתחבר לחריץ ההרחבה כדי לבדוק באתר היצרן שלו.

פורסם
  • מחבר

הנייד שלי הוא מדגם DV9076ea והכרטיס רשת האלחוטי הוא מסוג Intel® PRO/Wireless 3945ABG

יש לי גם חריץ PCMCIA ו Express משהו.. אפשר לחבר לאחד מהם כרטיס רשת אלחוטי נכון? ואם כן, איזה כדאי לי לקנות? (שוב, אני רוצה לשפר את הקליטה בנייד שלי מבחינת מרחק..)

תודה

פורסם

אם הבנתי נכון יש ברשותך מחשב HP Pavilion והוא בעל כרטיס פנימי ומובנה במחשב.

נראה לי ביזבוז לרכוש כרטיס אלחוט אחר אשר יתפוס לך את חריץ ההרחבה היחידי שיש לך (PCMCIA)

מעבר לזה חבל על הכסף שתשקיע בכרטיס, יהיה נבון יותר להשקיע את הכסף הנ"ל בלשפר את הרשת האלחוטית הקיימת, עוצמה, טווח וכו'

פורסם

האנטנה נמצאת בגב של המסך. אתה יכול לעשות מוד כלשהו אבל זה ידפוק לך את האחריות. כרטיסי pcmcia עם אנטנה חיצונית אין להשיג בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים