עבור לתוכן

בעיה עם הMSI ועוד כמה בעיות בwindows xp

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם התקנה של תוכנות, ובכלל עוד בעיה כללית ב-XP שאני לא יודע איך להגדיר.

אני לא מצליח להתקין תוכנות, כשאני מנסה להתקין משהו מופיעה לי ההודעה עם הכותר update required והתוכן שלה אומר לי שהתוכנה דורשת שהmicrosoft windows installer יהיה על המחשב שלי, בלי זה אי אפשר להתקין את התוכנה, יש שם אפשרות לעדכן את windows installer, כשאני \לוחץ על זה הוא כותב לי שאי אפשר לעדכן את הMSI והוא נותן לי את הלינק www.symantec.com/msi3

בלינק זה יש הוראות איך להתקין מחדש את הwindows installer. (אני משתמש בXP)

כשאני מגיע לשלב השני, ואני לוחץ command ב"הפעלה" מופיעה לי ההודעה:

C:\WINDOWS\system32\command.com

C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL אתחול קובץ DLL של מנהל התקן וירטואלי הניתן להתקנה נכשל.

כשאני לוחץ על 'התעלם' וכותב בשורת הפקודה ren msi.dll msi.old הוא כותב לי Aduplicate file name exists. or the file cannot be found

אותה הערה הוא כותב גם כשאני מקליד ren msihnd.dll msihnd.old

ren msexec.exe msiexec.old

בעקבות כך אין ביכולתי לעדכן את הmsi ואינני יכול להתקין תוכנות, מה עושים???

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין, הוא נתקע בextraction.

הוא לא מצליח לאתר את הקובץ update\langspecific\heb\update.exe

ניסיתי להוריד את הקובץ הזה גם מהאתר של microsoftת כשהתקנתי אותו הוא כתב לי אותו דבר.

(זה לא אומר שהקובץ פגום? הרי הקובץ update.exe אמור להיות מורחב מהקובץ הזה בלי בעיה)

פורסם

does the computer act wired in other programs?

do u get the "dont send" errors?

פורסם

אתה מתקין את כל העדכוני אבטחה של מיקרוסופט ?

פורסם

ניראה לי שהאנטיוירוס שלך חוסם את האופציה להתקין MSI

תנסה להעיף את האנטיוירוס ואז להתקין את מה שאתה רוצה ....

פורסם
  • מחבר

באמת מה שקרה זה שהרבה קבצים נעלמו לי מהאבטחת אינטרנט, ניסיתי למחוק אותו אבל הוא לא נמחק, אז מחקתי ידנית. כל הקבצים נמחקו חוץ מהקובץ NAVSHEXT.DLL שאותו אני לא מצליח למחוק עד עכשיו.

ולגבי התנהגות מוזרה שיש לי במחשב (נמה שיותר מעיד שמה שנשאר מהאבטחת אינטרנט עושה לי את הבעיות במחשב) זה שכל פעם שני פותח את הWORD מופיעה לי הודעה עם הכותר של האנטיוירוס שאומרת norton antivirus2005 does not support the repair feature, please uninstall and reinstall.

אבל כבר אין לי את התוכנה על המחשב ואין לי איך להשיג אותה (ואל תגידו לי לחפש בפורומים, ניסיתי, כרוב הלינקים כבר לא תקפים, ומה שתקף - פגום), אז אני לא יכול להסיר או לשחזר אותה. כמו כן, אני מסתכל ב"הוספת\הסרת תוכניות" ואני רואה שעדיין יש שם NORTON INTERNET SECURITY שתופס 21 מגה ולא ניתן להסרה.

אז נראה באמת שמה שגורם לבעיות זה מה שנשאר מהNorton internet security שהיה לי.

מחקתי הכל חוץ מהקובץ לעיל שאותו בלתי אפשרי למחוק\לשנות.

יש למישהו רעיון?

פורסם

חפש באתר של סימנטק, אמור להיות cleaner לתוכנות השונות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים