עבור לתוכן

הודעה חשובה| לכל מי שמתכנן לקנות Geforce 8800GTS ויש לו מסך WIDE

Featured Replies

פורסם

אולי בגלל המסכים...לחבר שלי יש את המסך החדש של דל ו8800GTS של לידק והמסך עובד לו מצוין!

פורסם

אני לא מבין למה בכלל קונים מסך רחב זה כל כך מעצבן

ובקושי שיש משחקים שתומכים ברזולוציות רחבות.. שלא נדבר על סרטים

פשוט חבל

קחו מרובע וזהו

תפסיק לחיות בסרט....

לה-ר-ב-ה משחקים היום יש תמיכה רשמית או לא רשמית במסכים רחבים (וזה רק נעשה יותר ויותר פופלרי): http://widescreengamingforum.com/

סרטים וסדרות טלוויזיה במקור מצלומים בפורמט רחב, בטלוויזיה שלך חותכים את הסרטים כדי שהם יכנסו לאספקט הרגיל.

וכמובן שזה הרבה יותר טבעי לעין אנושית שרואה לרוחב

האמת שהעין האנושית רואה באקספט שהוא הרבה יותר קרוב לזה של הטלוויזיה הרגילה מאשר לרחב.

ולבסוף, מישהו אחר יכול לאשר את הבעיה הזו, נשמע לי מוזר שלא דיברו עליה באף מקום אחר כשבדקו את הכרטיס בביקורות השונות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

ניסינו את הכרטיס על מחשב אחר לגמרי, אותה בעיה...

לדעתי יש פאק בדרייברים.

פורסם

ולדעתי יש פאק במסך. או בדגם.

פורסם

אין טעם לקנות מסך TN עם כ.מסך HIGH-MID END.

פורסם

... נ.ב,

ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW....

ניסינו כמה כרטיסי מסך מ-3 חברות שונות כמו שציינתי: Asus, BFG, Leadteck...

האם ניסיתה גם את המסך 206BW samsung ?

פורסם

לפי דעתי יש בעיה בציוד של המחשב/מסך. אולי רעש בנקודת חשמל של המסך שהשנאי שלו לא מצליח לסנן, או כבל dvi דפוק - משהו כזה.

פורסם

הכי טוב 19" :)

פורסם

פעם ראשונה אני שומע את זה- ואני עוד תכננתי על 931bw ו8800gts- אתם יודעים אם הבעיה היא גם עם ה 8600gts?

ד"א - אין כמו מסך רחב :xyxthumbs:

פורסם

לי הייתה תקופה עם בעייה רצינית של כיבויים פתאומיים של המסך, ארטיפקטים שבכללם נק' שנראות כמו פיקסלים מתים

ניסיתי הכל - ממתח ודרייברים דרך ניקוי כולל של הקירור(לפרק אותו זה סיפור) וכלה ברופאי אליל(סתם, לא מטרידים אותם עם זוטות)

מסתבר(קרי: מסתאבר) שזה פשוט נבע מכך שהחיבור לא ישב טוב, הרי הקירור תופס שני סלוטים ויש לי במארז ברקט מטופש כזה שפשוט העלה קצת את הכרטיס למעלה והחיבור נגע במין גגון מתכת כזה...פירוק של הברקט ו-וואל'ה.

אני יודע שזה נשמע טפשי, אבל אין כמו בעיות טפשיות...

פורסם

גם אני עם מסך ASUS 22 וכ.מסך BFG 8800GTS 640 וברזולוציה טבעית של המסך(1680X1050) רואים מעולה...

פורסם

אתה לא לבד. לחבר שלי יש מסך רחב 22 והיתה לו בדיוק את אותה בעיה הוא אפילו רב עם החברה ממנה הוא קנה את הכרטיס החזיר אותו החליף בקיצור בלאגן שלם לבסוף מה שעזר לו זה אם אני לא טועה הוא החליף את החיבור מהחיבור של ה DVI לחיבור הרגיל תנסה אצלך ותודיע אם זה עזר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים