פורסם 2007 במאי 418 שנים אולי בגלל המסכים...לחבר שלי יש את המסך החדש של דל ו8800GTS של לידק והמסך עובד לו מצוין!
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני לא מבין למה בכלל קונים מסך רחב זה כל כך מעצבןובקושי שיש משחקים שתומכים ברזולוציות רחבות.. שלא נדבר על סרטיםפשוט חבלקחו מרובע וזהותפסיק לחיות בסרט....לה-ר-ב-ה משחקים היום יש תמיכה רשמית או לא רשמית במסכים רחבים (וזה רק נעשה יותר ויותר פופלרי): http://widescreengamingforum.com/סרטים וסדרות טלוויזיה במקור מצלומים בפורמט רחב, בטלוויזיה שלך חותכים את הסרטים כדי שהם יכנסו לאספקט הרגיל.וכמובן שזה הרבה יותר טבעי לעין אנושית שרואה לרוחב האמת שהעין האנושית רואה באקספט שהוא הרבה יותר קרוב לזה של הטלוויזיה הרגילה מאשר לרחב.ולבסוף, מישהו אחר יכול לאשר את הבעיה הזו, נשמע לי מוזר שלא דיברו עליה באף מקום אחר כשבדקו את הכרטיס בביקורות השונות באינטרנט.
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר ניסינו את הכרטיס על מחשב אחר לגמרי, אותה בעיה...לדעתי יש פאק בדרייברים.
פורסם 2007 במאי 418 שנים ... נ.ב,ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW....ניסינו כמה כרטיסי מסך מ-3 חברות שונות כמו שציינתי: Asus, BFG, Leadteck...האם ניסיתה גם את המסך 206BW samsung ?
פורסם 2007 במאי 518 שנים לפי דעתי יש בעיה בציוד של המחשב/מסך. אולי רעש בנקודת חשמל של המסך שהשנאי שלו לא מצליח לסנן, או כבל dvi דפוק - משהו כזה.
פורסם 2007 במאי 518 שנים פעם ראשונה אני שומע את זה- ואני עוד תכננתי על 931bw ו8800gts- אתם יודעים אם הבעיה היא גם עם ה 8600gts? ד"א - אין כמו מסך רחב
פורסם 2007 במאי 518 שנים לי הייתה תקופה עם בעייה רצינית של כיבויים פתאומיים של המסך, ארטיפקטים שבכללם נק' שנראות כמו פיקסלים מתיםניסיתי הכל - ממתח ודרייברים דרך ניקוי כולל של הקירור(לפרק אותו זה סיפור) וכלה ברופאי אליל(סתם, לא מטרידים אותם עם זוטות)מסתבר(קרי: מסתאבר) שזה פשוט נבע מכך שהחיבור לא ישב טוב, הרי הקירור תופס שני סלוטים ויש לי במארז ברקט מטופש כזה שפשוט העלה קצת את הכרטיס למעלה והחיבור נגע במין גגון מתכת כזה...פירוק של הברקט ו-וואל'ה.אני יודע שזה נשמע טפשי, אבל אין כמו בעיות טפשיות...
פורסם 2007 במאי 718 שנים גם אני עם מסך ASUS 22 וכ.מסך BFG 8800GTS 640 וברזולוציה טבעית של המסך(1680X1050) רואים מעולה...
פורסם 2007 במאי 718 שנים אתה לא לבד. לחבר שלי יש מסך רחב 22 והיתה לו בדיוק את אותה בעיה הוא אפילו רב עם החברה ממנה הוא קנה את הכרטיס החזיר אותו החליף בקיצור בלאגן שלם לבסוף מה שעזר לו זה אם אני לא טועה הוא החליף את החיבור מהחיבור של ה DVI לחיבור הרגיל תנסה אצלך ותודיע אם זה עזר לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.