פורסם 2007 במאי 318 שנים אם יש לכם מסך רחב ואתם משתמשים בכרטיס מסך מסוג 8800GTS של כל חברה שהיא [ ניסינו 3 חברות: BFG, אסוס ולידטק ], כאשר תגדירו את הכ.מסך לעבוד על רזולוציה של 1440X900 [ WIDE ], אתם תראו את המסך מטושטש [ את כל האותיות וכו' ], באינטרנט בקושי אפשר לקרוא דברים, אבל כאשר מעבירים את המסך לרוזולוציה של מסך מרובע [ 1024X768 למשל ], הכל חוזר להיות חד וחלק.מעיקה העובדה שהכרטיס לא מסוגל לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, והכל נראה מתוח ששמים רזולוציה מרובעת.יש לציין שכל הדרייברים שהתקנו היו מעודכנים להכי חדשים.מישהו שמע על בעיה בסגנון ויודע איך לפתור אותה?ראו זאת כאזהרה לכל מי שבונה על GTS עם מסך רחב.נ.ב,ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW....ניסינו כמה כרטיסי מסך מ-3 חברות שונות כמו שציינתי: Asus, BFG, Leadteck...
פורסם 2007 במאי 318 שנים בדרך כלל כשלא עובדים עם הרזולוציה הטבעית של מסך LCD מקבלים טשטוש ודברים לא ברורים...נסה לעבור לרזולוציה הנכונה והטבעית של המסך וגם תבדוק שהכל עובד ב60 הרץ אם אני לא טועה
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר בומבדיר, קודם כל השתמשנו ברזולוציה הטבעית של המסך, 1440X900, אז חבל סתם להגיב בלי לקרוא.קובי, ניסינו עם הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA, לא הלך....ניסינו 60 הרץ, וניסינו 75 הרץ, לא הלך בשניהם.
פורסם 2007 במאי 318 שנים ועם GTX ניסת? לדעתי זה מוזר שכל העולם קונה את הכרטיס הזה בכמויות ורק אתה פתאום חצי שנה אחרי שהוא יצא מגלה טעות כזאת חמורה.
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר אני אשאל שאלה אחרת, יש פה מישהו עם GTS 640MB ושיש לו מסך רחב ושהוא רואה תמונה חדה?
פורסם 2007 במאי 318 שנים אני אשאל שאלה אחרת, יש פה מישהו עם GTS 640MB ושיש לו מסך רחב ושהוא רואה תמונה חדה?לי יש את הכרטיס 8800GTS , ומסך 2407 של DELL , ואני רואה מצויין גם ברזולוצייה 1440X900 (ניסיתי עכשיו)
פורסם 2007 במאי 318 שנים אני לא מבין למה בכלל קונים מסך רחב זה כל כך מעצבןובקושי שיש משחקים שתומכים ברזולוציות רחבות.. שלא נדבר על סרטיםפשוט חבלקחו מרובע וזהו
פורסם 2007 במאי 318 שנים אני לא מבין למה בכלל קונים מסך רחב זה כל כך מעצבןובקושי שיש משחקים שתומכים ברזולוציות רחבות.. שלא נדבר על סרטיםפשוט חבלקחו מרובע וזהומה בדיוק מעצבן ? , כל המשחקים החדשים תומכים ברזולוצייה של 1920X1200 , והסרטים ברור שתומכים במסך רחב , וב-WORD אני יכול לעבודעל שלושה עמודים במקביל
פורסם 2007 במאי 318 שנים וכמובן שזה הרבה יותר טבעי לעין אנושית שרואה לרוחב נכון , ולכן כל מסכי טלויזיה (פלאזמה ו-LCD) עוברים ל-WIDE , ורוב המסכים למחשב נראה יותר ויותר מסכי WIDEגם אנשים שעובדים עם מעבד תמלילים יש להם תמיד את האופצייה במסכי WIDE , לסובב את המסך לאורך (PIVOT)
פורסם 2007 במאי 318 שנים אני חייב להוסיף שמאז שעברתי לwide (שלשום), אני לא מבין איך השתמשתי במסך הקודם שלי חווית שימוש מדהימה. אני מחר הולך להזמין 8800gts, מקווה שלא אתקל בבעיה..
פורסם 2007 במאי 418 שנים לי יש 8800GTX עם מסך 226BW רחב ואין לי שום בעיות. שבוע הבא ארכיב לאח שלי מחשב עם 8800GTS וגם לו יש את ה226BW ונראה אם זה קורה. עד היום לא שמעתי ולא נתקלתי בשום דבר כזה, אגב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.