עבור לתוכן

סרטים ביוטיוב נטענים לאט (מאוד לאט)

Featured Replies

פורסם

זאת בעייה שהייתי אצלי תמיד, ואני רואה שזה משתנה מפעם לפעם, אבל אני מרגיש פשוט איטיות מטורפת. אני לא מדבר על זה שאני פותח את העמוד, מחכה כמה שניות והסרטון טעון, אלא על לחכות כמה דקות לפני שאפשר בכלל ללחוץ פליי. זה משגע אותי!

יש איזה פתרון לבעייה הזאת?

ד"א, האינטרנט הוא 5MB ADSL של נטוויז'ן (ובהורדות רגילות אין לי בעייה להגיע למקסימום) וזאת רשת של שלושה מחשבים, שאף אחד מהשניים האחרים לא מוריד\מעלה כלום (או אפילו דלוק לצורך העניין).

תודה רבה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

גם אני בנטויז'ן וזה נטען לאט מאוד.

פורסם

אני עד לא מזמן הייתי בנטוויז'ן וגם אצלי הייתה בדיוק אותה בעיה אבל לא מזמן עברתי לבזק בינלאומי ועכשיו יוטיוב עובד הרבה יותר מהר.

כמעט תמיד כשאני רוצה לראות סרטון כלשהו שם הוא ישר מתחיל לנגן בלי לעצור בכלל.

פורסם
  • מחבר

^^

גם אצלי זה היה ככה, אבל אני שם לב שיש ימים שזה בסדר, ויש ימים (כמו היום) שזה לא.

פורסם

גם אני אצל נטוויז'ן וזה קורה לי!! זה מעצבןןןןןןןן אחושילינג- אין איזשהי אפשרות לסדר את זה?

פורסם

זה היה אצלי אצל אינטרנט זהב, עשיתי לעצמי טובה עברתי לבזק בנלאומי ואני יכול לפתוח 6 סרטים במכה ולראות את כולם ללא בעיה יש לי 2.5MB ADSL.

פורסם

יש לי נטויזן ובזמן האחרון סרטים נפתחים ממש לאט :-\

פורסם

יש לי אינטרנט זהב 2.5 מגה וגם עולה מאוד לאט...

יש לי רשת 2 מחשבים אולי זה הנתב?

פורסם

אם זה כבר קורה לכולם, אז אולי זאת בעיה של האתר יוטוב, אתם יודעים- דברים כאלה קוראים לפעמים..

פורסם

אני בנטויז'ן עם כבלים 1.5mbps, ורואה דברים ביוטוב/גוגל וידאו בסטרימינג, לא צריך לחכות אפילו שזה ייטען.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים