עבור לתוכן

מת לעבור לאובונטו, מאוד מפחד מלמחוק את הווינדוס, שאלה בקשר למחיצות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, עשיתי חיפוש גם פה וגם בגוגל והכל.... ולא מצאתי הסבר מספיק טוב בשביל שאני יוכל להתקין את אובונטו בראש שקט.

יש לי XP (יש גם וויסטה אבל לא נורא אותה אני רוצה למחוק ביחד עם הפרמוט שאובונטו תעשה) הXP נמצא על כונן C, מחיצה מספר 1 באובונטו וב כונן D (שבו גם הוויסטה) אני רוצה שאובונטו תהיה, שפשוט תמחק את כל הכונן ותתקין את עצמה עליו, בחלוקה ידנית למחיצות אני רואה את שתי המחיצות, עכשיו מה אני צריך לעשות שם? לסמן את כונן D (מחיצה מספר 5) בV? או לעשות EDIT? לא הבנתי.... ד"א כונן D הוא 40 ג'יגה.

פורסם

הכי פשוט ובטוח זה למחוק את המחיצה בחלוןנות לפני ההתקנה ובהתקנה לומר לאובונטו להתקין את עצמו בשטח הפנוי

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי איך "למחוק" את המחיצה בחלונות?

ובהתקנה באפשרות לבחור את השטח הפנוי....להגיד לו בדיוק את גודל המחיצה שמחקתי?

פורסם

1) הכי פשוט לעשות בוט מהדיסק של אובנטו ולעבוד במצב שנקרא לייב CD כך תתרשם מהעבודה בלי להתקין כלום.

2) תתקין תוכנה בשם פרטישן מג'יק (8), תיכנס ותמחק את הכוננים שאתה רוצה להחליף בלינוקס.

בזמן ההתקנה תבחר "התקן בשטח הרציף הפנוי הגדול ביותר"..

פורסם

אבל הוא אמר שאפשר לבחור דרך ווינדוס.

וכבר התרשמתי מהLIVE CD.

באפשרות הזאת באובונטו צריך לבחור את המקום. "זה לא השטח הרציף הגדול ביותר" הוא מבקש ממני לבחור כמה ג'יגה בייטים.

---

bananera ביגלל בעיה מסוימת אינו יכול להגיב, הוא ביקש ממני במסנג'ר לכתוב את זה כאן.

פורסם

MyComputer->Manage->Storage->Disk Management

תבחר את המחיצה שתרצה למחוק

עכבר ימני delete partition

אין לי כרגע חלונות בעברית אבל זה אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

סבבה שלי גם באנגלית....

עכשיו בהתקנה של אובונטו, אני פשוט בוחר באפשרות השניה ושהוא שואל אותי כמה ג'גה לתת לו אני נותן לו את גודל המחיצה? למשל מחקתי את כונן D שהוא 60 ג'יגה.... אני כותב לו 60 ג'יגה?

פורסם

אחת מהאפשרויות היא התקן על המקום הפנוי הגדול ביותר או משהו דומה. אובונטו תיצור לך 2-3 מחצות לינוקז שם.

פורסם
  • מחבר

אני שוב אומר.... אפשרות ראשונה: מחק את כל הדיסק

אפשרות שניה: להתקין בשטח הפנוי, ואני בוחר שמה על גמה ג'יגה בייטים

אפשרות שלישית: חלוקת מחיצות באופן ידני.

הבנתי שאני צריך ללכת על האפשרות שניה? אם המחיצה שמחקתי היא 60GB אז אני צריך להגיד לו 60GB?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים