עבור לתוכן

כרטיס מסך 8800GTS 640M sparkle calibre עם Overclock.

Featured Replies

פורסם

נלקח לתשומת ליבי - לא ידעתי את החוקים של הפורום

בגלל זה רשמתי שאני מגיב בשם החנות בהודעה עצמה.

גיא

פורסם

"בעלי חנויות או חברות:

על מנת לשמור על אובייקטיביות ועל חובת הגילוי הנאות, כל אדם העובד בחברה כלשהי העוסקת בתחום המחשבים (חנות/יבואן/מפיץ וכדומה), מחויב להזדהות בפורום כנציג החברה בכל נושא הקשור לחברה זו או למוצר כלשהו שהיא מוכרת, מפיצה או משווקת.

חל איסור מוחלט וגורף על שימוש בפורום זה למען פרסום החברה או כל מוצר אשר החברה מוכרת, מפיצה או משווקת ללא גילוי נאות, על מנת להגן על כלל משתמשי הפורום.

באם ייוודע לצוות האתר על אדם או גוף כלשהו העושה שימוש בפורום לצורך פרסום עצמי, ובניגוד להנחיות הנ"ל, צוות האתר שומר לעצמו את הזכות לפעול נגד אותו גורם בכל דרך בה יבחר, לרבות הרחקתו מהפורום וצעדים נוספים, ככל שייראה לנכון."

פורסם

יש להם את ה 8800 GTS במחיר הכי זול

רק ה CALIBRE עלו במחיר

פורסם

למה אתה חושב הם עלו במחיר ...חח הוא רצה להזמין כנראה שהוא עזה המזנה במחיר שהוצע ב 1880 שח אם אני לא טועה זה היה ,ואז פתאום הם הקפיצו את המחיר ,

ועשו כאילו שהההמנה לא נקלטה ,בושה וחרפה ,לא רק שהפסידו לקוח שרצה לקנות כרטיס איכותי אלה גם אני מאמין עוד כמה אנשים מהאזור של החנות .

פורסם

את הספקולציות השטותיות שלך תשמור לעצמך.

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה להגיב בשם החברה TMS.co.il

כפי שציינו, ההזמנה לא נקלטה

הסיבה איננה תקלה במערכת, אלא חוסר אישור הלקוח להזמנה בסופה לאחר הצגת הפרטים.

כפי שענינו ללקוח ישירות לפני הסופ"ש, ולמרות שההזמנה לא נקלטה והמחיר עלה אצל היבואן, אמרנו שנשמח לבדוק אפשרות למחיר הקודם.

לאחר בדיקה מול היבואן, אין אפשרות למכור את הכרטיס לפי המחיר הישן, שכן אפילו עלות המוצר כרגע גבוהה יותר ממחיר הצרכן הקודם.

הקפיצה במחיר נגרמה ללא קשר להזמנה שכן אנו ידענו על ההזמנה שלא סויימה רק לאחר העליה ולא לפניה - שהלקוח פנה במייל.

במידה והלקוח היה פונה לפני העליה אפילו טלפונית - היה מקבל את המחיר הקודם גם אם זה היה במחיר הפסד כיוון תמיד מכבדים את המחיר באתר (כל עוד לא מדובר בטעות).

גיא גרניט

טי.אם.אס שירותי מחשוב

מצטער אם הנחתי אוטומטית שמדובר בתקלה במערכת, אבל אני מאמין שעקבתי אחרי מהלך ההזמנה וביצעתי אישור שלה כראוי. תקלה אחרת כן היתה במערכת כשניסיתי לשלוח הודעה תחת "צור קשר" וקיבלתי הודעת שגיאה בSQL או משהו בסגנון. רק לתשומת לבכם.

הזמנתי חלקי מחשב רבים מחנויות שונות בשבועיים האחרונות. במקרים מסויימים התקבל אישור במייל רק יום לאחר ביצוע ההזמנה, ובחלק מהמקרים לא התקבל אישור הזמנה בכלל, אלא רק יצרו איתי קשר בטלפון (ובמקרה של KSP גם קשר לא יצרו איתי, אז ויתרתי עליהם). בדיעבד, אם הייתי יודע שבTMS אישור ההזמנה צריך להגיע ישירות, הייתי מתקשר ישר לברר אחרי שהוא לא הגיע (למרות שלא הייתי לחוץ, כי לא הייתי מנחש שיום למחרת המחיר יקפוץ).

זו בכל מקרה הייתה צריכה להיות האחריות שלי ואין לי שום תלונה לTMS, מאחר ובסופו של דבר לא התבצעה הזמנה. אמנם ההודעה בפורום כאן יכולה להעיד על הרצון שלי לקנות את הכרטיס, אבל כמובן שהיא לא יכולה לחייב אותם (באותה מידה שהיא לא יכולה לחייב אותי). אם הייתי רואה שהמחיר היה יורד יום אחרי שההזמנה לא נקלטה, אז גם אני מצידי לא הייתי מתקשר להתלונן שההזמנה לא בוצעה במחיר המקורי אלא מזמין מחדש במחיר הזול יותר, ככה שאני לא יכול לפנות לחנות בטענות.

אני גם מודע לכך שהיבואן הוא בסופו של דבר זה שהיה צריך לאשר או לא לאשר את ההזהנה, ושהחנות פנתה אליו בשביל לבדוק אם אני אוכל לקבל את הכרטיס במחיר המקורי כי הם עדכנו אותי על זה במייל. תאוריות הקונספירציה שמעלים פה נשמעות גם לי קצת מוגזמות, כי מלכתחילה המחיר היה מאד אטרקטיבי לכרטיס הזה (נמכר באותו מחיר כמו הכרטיס בלי OC).

מצד שני, מאחר והתנסתי עם מספר חנויות עכשיו, אני יודע לספר גם על IQPC שאצלם היתה לי בעיה עם אישור ההזמנה (וזו היתה בהחלט באשמתי, טעות עם מספר כרטיס האשראי שהכנסתי) למסך DELL 2007WFP, אבל בסופו של דבר למרות שהמחיר של המסך עלה יום אחרי זה הם סיפקו לי אותו במחיר המקורי. זה אמנם עניין זניח יותר במקרה שלהם, כי היה מדובר בהפרש של בערך 10 שקלים, ואני לא יודע אם היבואן "ספג" את ההפרש או החנות, אבל אני מניח שיש יבואנים שכן מוכנים ללכת לקראת הצרכן, גם אם מדובר בטעות שלו.

הדבר היחיד שמצער אותי, זה שבגלל שחשבתי לקחת את הכרטיס הזה ויתרתי על עוד כרטיס 640M אחר שיכולתי להזמין במחיר טוב של 2020 ש"ח ועכשיו גם הוא אזל מהמלאי. מוסר ההשכל שלי הוא שבפעם הבאה אולי צריך לקפוץ על דיל טוב כשקולטים אותו, ושלוודא שההזמנה התקבלה, בלי לחכות לאישורים בפורומים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים