עבור לתוכן

כרטיס מסך 8800GTS 640M sparkle calibre עם Overclock.

Featured Replies

פורסם

תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר.

כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח.

זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם.

מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח):

http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480

זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M אחר כי הם מתחילים בערך באותו מחיר. אבל ממה שהבנתי לsparkle גם גוף קירור אקטיבי TEC, והקירור הזה שואב קצת יותר חשמל (מצד שני הוא נותן טמפ' יותר נמוכות ויותר שקט). השאלה שלי היא האם הוא שווה את העיסקה והאם צריכת החשמל העודפת היא משמעותית או שולית? מעניין אותי גם ההיבט של העלות הכספית וגם ההיבט של העומס על הספק (ספק 500W של Arctic Cooling Silentium T2 pro).

או אולי במחירים האלו כבר עדיף לחסוך 500 ש"ח ולקנות כרטיס מסך של 320M, שעם קצת אוברקלוק יתן ביצועים קצת יותר פושרים?

פורסם

8800GTS 640MB עם OC רציני יהיה קטלני ביותר!

פורסם

כרטיס משתלם מאד, לך עליו.

עם מסך 20 אינץ' כמו שלך, לא הייתי מתפשר על גרסת ה - 320MB.

ה - TEC לוקח איזה 15W שזה ממש כלום.

פורסם

שים לב. בכותרת כתוב 640MB ובפירוט מתחת כתוב 320MB.

מעלה ספקות.

פורסם

בדקתי הרגע והמחיר עלה ל-2400 ש"ח

יכול להיות שהמחיר שהם רשמו לא היה נכון?

לי בכל מקרה זה נראה מאוד מוזר שהמחיר עלה ב-200 שקל ביום אחד..

פורסם
  • מחבר

גם אותי זה מפתיע שמחיר כרטיס המסך קפץ פתאום. המחיר היה קבוע לתקופה לא קצרה, אבל פתאום הוא עלה ב-200 ש"ח (והכרטיס בגרסת הלא OC ירד).

מה שאותי יותר מפתיע זה שהמחיר שלו קפץ פתאום דווקא אחרי שביצעתי הזמנה של הכרטיס. ובאופן די מוזר גם לא קיבלתי אישור על ביצוע ההזמנה (גם לא הגיע לג'אנק מייל).

אחרי שחיכיתי יום וראיתי שאישור קבלה לא הגיע עדיין, ניסיתי לשאול את TMS על ההזמנה דרך "צור קשר" באתר, אבל כל פעם ששלחתי הוא נתן הודעת שגיאה לא ברורה (הייתי מזמין מחדש אבל מחיר הכרטיס קפץ בנתיים).

עכשיו ביצעתי הזמנה מחודשת של הכרטיס וציינתי בהערה שם את השאלה שלי לגבי אישור ההזמנה של הכרטיס במחיר הישן, כי ב-2400 ש"ח אין לי שום כוונה לקנות אותו. נראה מה יענו לי ונעדכן.

פורסם
  • מחבר

זה בפחות מ-1600, אבל גם קודם היה כרטיס במחיר לא רחוק מזה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV300~8~0.htm

והבאנדל שמציעים בכרטיס של לידטק נראה לי עדיף למרות ה-15 שקל הבדל... אם הייתי צריך לבחור אחד הייתי הולך עליו.

בכל מקרה, קיבלתי עכשיו מTMS תשובה די לקונית במייל. מאחר וההזמנה שלי לא נקלטה לפני עליית המחירים, ומאחר והמחיר עלה עכשיו בגלל עליית מחירים אצל היבואן, הם לא יכולים לספק לי את הכרטיס במחיר הישן (שוב, בגלל שהיבואן אינו מאשר).

אני מצידי, הייתי רוצה להאמין שכאשר הזמנה לא מתבצעת בגלל איזשהי תקלה במערכת ההזמנות, החנות/יבואן יבואו לקראת הלקוח למרות שיש כביכול עליה במחירים. אני יודע שבמקומות אחרים עשו את זה בעבר.

אבל ממש אין לי כוח או רצון להלחם על זה. הכרטיס הזה כנראה ישאר חלום רחוק ואני אחפש אלטרנטיבה זולה יותר.

פורסם

הייתי רוצה להגיב בשם החברה TMS.co.il

כפי שציינו, ההזמנה לא נקלטה

הסיבה איננה תקלה במערכת, אלא חוסר אישור הלקוח להזמנה בסופה לאחר הצגת הפרטים.

כפי שענינו ללקוח ישירות לפני הסופ"ש, ולמרות שההזמנה לא נקלטה והמחיר עלה אצל היבואן, אמרנו שנשמח לבדוק אפשרות למחיר הקודם.

לאחר בדיקה מול היבואן, אין אפשרות למכור את הכרטיס לפי המחיר הישן, שכן אפילו עלות המוצר כרגע גבוהה יותר ממחיר הצרכן הקודם.

הקפיצה במחיר נגרמה ללא קשר להזמנה שכן אנו ידענו על ההזמנה שלא סויימה רק לאחר העליה ולא לפניה - שהלקוח פנה במייל.

במידה והלקוח היה פונה לפני העליה אפילו טלפונית - היה מקבל את המחיר הקודם גם אם זה היה במחיר הפסד כיוון תמיד מכבדים את המחיר באתר (כל עוד לא מדובר בטעות).

גיא גרניט

טי.אם.אס שירותי מחשוב

פורסם

בלה בלה בלה

בקיצור הבן אדם פתח הזמנה לפני העליית מחירים ולכן מגיע לו לקבל את הכרטיס במחיר הישן

אז במקום "להפסיד" 200 ש"ח הפסדתם לקוח

ואני בטוח שעוד כמה נוספים

פורסם

ע"פ החוק הם חייבים לספק לך את המוצר במחיר שהזמנת אותו כל עוד יש להם אפשרות להשיג אותו(ויש להם, רק שהם רוצים יותר כסף). זה שהם טעו במחיר זו אשמתם הבלעדית.

פורסם

הלקוח לא פתח הזמנה לפי העליה - שום דבר לא נקלט אצלינו.

כפי שציינו - אם היתה הזמנה - ההינו מכבדים את המחיר באתר גם במחיר הפסד.

אם היה פותח הזמנה - היה מקבל אישור ומספר הזמנה - בדיוק כמו שעשה אחרי העליה

אנחנו לא באים להגיד שהלקוח עשה את ההזמנה רק אחרי העליה, אבל אין שום אסמכתה שהיה איזהו תהליך לפניה העליה- חוץ משזה שהוא שקל לקנות.

במקרה הזה, במידה והלקוח התחיל הזמנה לפני העליה ולא סיים אותה, איננו מחוייבים למחיר הישן

לגבי "החוק" שהוזכר פה, גם אם יש טעות במחיר והיא טעות אנוש אין החנות מחוייבת לבצע את העסקה, אלא מקסימום לבטל את ההזמנה במידה והמחיר השתנה - במקרה הזה אמרנו מראש שההינו מוכרים גם במחיר הפסד במידה ויש הזמנה מאושרת במערכת - אבל אין.

בנוסף - המחיר עלה לרמה שהעלות שלו היום גבוהה יותר מהמחיר הקודם לצרכן, משמע פה אנחנו נאלץ להפסיד כסף בגלל טעות של לקוח שלא ווידא שההזמנה נקלטה.

פורסם

סליחה, לא ראיתי את התגובה שלכם מקודם וראיתי רק את התגובות בעמוד הראשון - ברור שאם לא התקבלה אצלכם פנייה אז אתם לא מחויבים לשום דבר.

מעבר לזה כדאי לך להוסיף את שם החנות לשם המשתמש(נדמה לי שאתה חייב ע"פ אחד החוקים כאן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים