עבור לתוכן

האם יקר לשלם 200 שקל לחודש לadsl 0.5?

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טיפה יותר יקר מהממוצע (15-20 שקל יותר).

דרך אגב, תשנה ת'כותרת למה ינעלו לך את ההודעה.

פורסם

אל תעבוד עליו , זה יקר בהרבה מהממוצע. כיום ניתן להשיג חבילה של 0.5 mb ב-120 ש"ח פחות או יותר.

פורסם

אולי בחודשים הראשונים

אבל אחר כך זה 100 לבזק ועוד כ100 לספק

פורסם

לא , אחי , לא . היום ניתן להשיג חבילה של 750 kb ב-150 שקל לשישה חודשים ( ספק+בזק) כל חודש.

את ה-ADSL שלי עשיתי לפני חודשיים ומשהו בערך . אני בחבילה של 0.5 מגה , אני מחוייב לשישה חודשים כששלושה חודשים ראשונים 150 שקל(ספק+בזק) ושלושה חודשים אחרונים 200 שקל (ספק+בזק). יקר ביותר, אבל אין מה לעשות ( בזמנו זה היה זול).

מה שבאמת מצער זה שאם הייתי מחכה שבועיים הייתי יכול לעשות מה שכתבתי במשפט הראשון (750 KB).

פורסם

יקר אחי

אני משלם עוד 10 שקל ומקבל 1.5 לחצי שנה

פורסם

יקר אחי

אני משלם עוד 10 שקל ומקבל 1.5 לחצי שנה

גם אני. ;D

פורסם

אני באמת לא מבין את כל הקישקושים האלה על מה שמשלמים בחודש הראשון, בשבוע הראשון או בדקה הראשונה. זה לא מעניין אותי,

אני רק מסתכל כמה משלמים לשלוש שנים, זה מה שחשוב. אני לא מתכוון לעבור ספק כל שבועיים.

צריך לעשות חישוב לשנתיים לפחות, ככה מקבלים מדד אמיתי שמסנן החוצה את כל הגימיקים המטומטמים האלה של "ביום הראשון שלם 3 שקלים, לאחר מכן משכן את הבית..."

פורסם

אל תעבוד עליו , זה יקר בהרבה מהממוצע. כיום ניתן להשיג חבילה של 0.5 mb ב-120 ש"ח פחות או יותר.

אני אשמח מאוד עם תביא ביסוס לדבריך לינק או משהו.

כי אם אתה צודק אני אתחיל לערוף ראשים. :AR15:

נ.ב.

באמת תשנה את הכותרת.

עיין בחוקים, חבל שיסגר הדיון סתם.

פורסם

יש דווקא מבצעים לא רעים דרך YES: אני משלם 150 ש"ח לחבילה של 0.5 מגה באופן די קבוע (לשנה) ואח"כ שוברים את הראש. אני חושב ששנה זה זמן מספיק בכדי לעשות חושבים. אחרי שנה אולי ירד המחיר.

פורסם

כנס לאתר של אינטרנט זהב ותבדוק את המסלולים שלהם בקשר ל-ADSL . ( אני כותב זאת למי שיתחיל לערוף ראשים).

פורסם
  • מחבר

טוב שיניתי את הכותרת של האשכול ונראה לי שהרוב משלמים בערך כמוני (בלי ההזלות של החודשים הראשונים) אני צודק?

פורסם

יקר אחי

יש חבילה של 1.5 ב99

פורסם

לא !

אין סיכוי שב99 תקבל גם ספק וגם בזק !(אפילו בקושי גם בחודשים הראשונים) תמיד תשים לב לכתב הקטן

פורסם

אין דבר כזה 1.5 ב99 ש"ח , אפילו אם זה רק ספק. אם זה אקוונט אז זה משהו אחר ( מי שמתחבר אליהם חוטף ) .

ול-Levyshachar2 , אתה לא צודק , מי שמתחבר היום לא משלם כמוך , הום משלם הרבה יותר זול , בסביבות ה-120 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים