עבור לתוכן

התלבטות בין p180 ל p182

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: Enermax libarty 400W

מצטרף, בתור בעלים של ה ENERMAX 620 ראה ביקורת ספקים במדוק ביקורות באתר "חומרה כללית"

הליברטי עדיף משלושתם.

לכולם, תודה רבה - אני אקח את הליברטי. מה כ"כ מיוחד בו עוד לא הבנתי?

איזה יופי,כמה עולה ה 182?

הוא עולה 925 בנעה מחשבים (חפש בעמוד השער...)

• תגובות 99
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכולם, תודה רבה - אני אקח את הליברטי. מה כ"כ מיוחד בו עוד לא הבנתי?

איכותי,שקט,חזק,מודלרי,יעיל

פורסם
  • מחבר

איכותי הכוונה הרבה מסילות? רכיבים איכותיים? :nixweiss:

פורסם

תגיד לי, עם כל הכבוד אתה מתחיל לעצבן במיוחד כשכתבתי שיש לך ביקורת מפורטת באתר :bash:

פורסם

להרגיע את הרוחות בבקשה..

איכותי הכוונה הרבה מסילות? רכיבים איכותיים? :nixweiss:

איכותי אומר איכות בנייה טובה,רכיבים טובים,מסילות יציבות,רגולציה טובה וכו' וכו' וכו'

פורסם
  • מחבר

תגיד לי, עם כל הכבוד אתה מתחיל לעצבן במיוחד כשכתבתי שיש לך ביקורת מפורטת באתר :bash:

קראתי את הביקורת, ורציתי לבדוק למה התכוונת... וסליחה על הבורות! זה שאתה מבין בזה לא אומר שכולם מבינים בנושא.

פורסם

אה, אם ככה אז היית צריך לציין את זה, אני מצטער שכעסתי ;)

בכל מקרה, ה"איכות" זה לא הדבר הכי חשוב פה, לפי דעתי יותר חשוב שב ENERMAX כחבילה כוללת מקבלים הרבה יותר מבכל ספק אחר, כבלים שמתנתקים, כבלים שמאוגדים יחדיו,מתחים יציבים, יעילות מעל 80 אחוז שחוסכת לך חשמל, ובכלל איך שהחברה לוקחת את עצמה ברצינות עם התיק היוקרתי הזה שהם נותנים, בקיצור, השאלה היא לא "אם לקחת ENERMAX LIBERTY אלה איזה 500 או מעל זה.. אגב הLIBERTY מסמל שאתה יכול לחבר איזה כבלים שאתה רוצב ואת השאר פשוט להשאיר בארון בתיק למקרה שתוסיף איזה כרטיס מסך או משהו. אבל זה לנושא חדש כבר

פורסם

נראה לי שרק מי שעושה OC או SLI או משהו בנדון צריך 500 ואט ומעלה.

אני קניתי 400 בעקבות יעוץ של אנשים כאן, ואני באמת חושב שהוא מספיק מעל ומעבר .

פורסם

ב-550 יש TT TP 600W שנותן 48A במסילות 12V שזה 16 יותר מאשר הליברטי 500 במחיר נמוך בכמאה ש"ח.

לא לוקחים ליברטי 500 ולא משנה מה השימושים/צרכים

פורסם

הוא עולה כפול מה - P180/182 הרגיל :screwy:

בזבוז כסף.

פורסם

אם הוא היה בארץ, הייתי מוכן לשלם עליו עוד 100 דולר .. הוא מדהים !!!

פורסם

אם הוא היה בארץ, הייתי מוכן לשלם עליו עוד 100 דולר .. הוא מדהים !!!

זהו שגם אני . . . זה המארז הכי יפה בעולם. ברגע שראיתי אותו(וגם אתה אם תגדיל את התמונות באתר) זה העיף אצלי את ה:LEXA מהפסגה . . .

אני מוכן לשלם גם כפול וכמוני עוד מאות אנשים אם רק ייבאו את זה לארץ במסודר. אם יש דבר אחד שאנשים מוכנים לשלם בשבילו, כם אם אין להם מושג במחשבים, הרי שזה יופי חיצוני של המארז. כשוגמה ראה את תחייתה של COMODOR ושאר הציברניות עם המארזים והעיצובים המטורפים. המארז הזה פשוט חוסך לי מראה, עכשיו אוכל להתגלח לפני המחשב ולחסוך זמן לפני העבודה חח :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני צריך עוד כבל לליברטי אפשר לקנות בארץ?

ולגבי גירסאת ה SE בחו"ל היא לא עולה הרבה יותר מה p182 בארץ... לפחות לפי שער הדולר היום!

אבל איזה מארז שימושי - אפשר לדעת מתי האח הקטן נכנס לך לחדר כדי להציק לך (אם אתה שם את המארז על השולחן)!!!

אה, אם ככה אז היית צריך לציין את זה, אני מצטער שכעסתי ;)

בכל מקרה, ה"איכות" זה לא הדבר הכי חשוב פה, לפי דעתי יותר חשוב שב ENERMAX כחבילה כוללת מקבלים הרבה יותר מבכל ספק אחר, כבלים שמתנתקים, כבלים שמאוגדים יחדיו,מתחים יציבים, יעילות מעל 80 אחוז שחוסכת לך חשמל, ובכלל איך שהחברה לוקחת את עצמה ברצינות עם התיק היוקרתי הזה שהם נותנים, בקיצור, השאלה היא לא "אם לקחת ENERMAX LIBERTY אלה איזה 500 או מעל זה.. אגב הLIBERTY מסמל שאתה יכול לחבר איזה כבלים שאתה רוצב ואת השאר פשוט להשאיר בארון בתיק למקרה שתוסיף איזה כרטיס מסך או משהו. אבל זה לנושא חדש כבר

עזוב שטויות, גם אני מתעצבן לפעמים...

אם כבר מדברים על יופי, המארז שהכי מצא חן בעיני בקטגוריה הזאת הוא ה - THERMALTAKE EUREKA.

לינק - http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/eureka/vc8000_index.asp

אבל אנחנו כבר גולשים מהנושא של הדיון וחבל.

העיצוב שלו לא משהו מיוחד (לפי דעתי ה P182 עדיף ביחוד ה SE), אבל התלהבתי מאוד מהפיצ'ר שהמקום שעליו מרכיבים את הלוח אם נשלף...זה בטוח יכול להיות שימושי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים