פורסם 2007 במאי 118 שנים שלום!ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים.אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין):Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם.על מה אתם ממליצים?
פורסם 2007 במאי 118 שנים יש לי רשת כזו בעסק עובד פצצה פרקטי וקל להתקין רק על תשכח לקודד סיסמה 3COM 3CRWER200-75את האחרים אני לאר כל כך מכיר אבל אני מרוצה מעוד
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר שוב שלום,שאלה חשובה שעלתה לי בראש:האם תהיה קליטה טובה במעבר דרך 4 ו 5 קירות (אני לא רוצה להשים את הנתב במרכז הבית)?
פורסם 2007 במאי 318 שנים שוב שלום,שאלה חשובה שעלתה לי בראש:האם תהיה קליטה טובה במעבר דרך 4 ו 5 קירות (אני לא רוצה להשים את הנתב במרכז הבית)?אני לא הייתי הולך על אלחוטי לא אוהב ... ולא יציב ...הייתי הולך על כבילה של המחשבים ....העברת כבל CAT5 או 6 דרך החיווט של הבית עם סטאלבאנד ....אחי טוב זה בכבילה ...
פורסם 2007 במאי 318 שנים ה Edimax מצויין (זה מה מכיר מהרשימה).ממש לא ממליץ על רשת אלחוטית, ועוד דרך כמה קירות.זה יכול להיות נחמד רק בתור פתרון זמני, לא קבוע.אתה תתיאש מוקדם מאוד מהרשת לדעתי, זה יהיה מעצבן לגלוש ככה באלחוטי עם כל הניתוקים והמהירות האיטית.לדעתי תכין תשתית טובה ומסודרת של כבלים בבית ואז תתקין את הראוטר ותהנה מגלישה חלקה וטובה.
פורסם 2007 במאי 318 שנים ה Edimax מצויין (זה מה מכיר מהרשימה). ממש לא ממליץ על רשת אלחוטית, ועוד דרך כמה קירות. זה יכול להיות נחמד רק בתור פתרון זמני, לא קבוע. אתה תתיאש מוקדם מאוד מהרשת לדעתי, זה יהיה מעצבן לגלוש ככה באלחוטי עם כל הניתוקים והמהירות האיטית. לדעתי תכין תשתית טובה ומסודרת של כבלים בבית ואז תתקין את הראוטר ותהנה מגלישה חלקה וטובה. מחזק !!
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר חשבתי על זה האמת,אבל זה יצריך לחפור טיפה בקירות בבית או להשאר עם כבלים חשופים ומכוערים
פורסם 2007 במאי 318 שנים חשבתי על זה האמת, אבל זה יצריך לחפור טיפה בקירות בבית או להשאר עם כבלים חשופים ומכוערים לא לא לא ! לא צריך לחפור כלום !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.