פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר מאיזו בחינה הם פחות טובים?מבחינת מחיר ביחס לביצועים? מבחינת אופן הקירור? או מבחינת הרעש?כי לפי הבנייה שלהם הם צריכים לספק קירור טוב, והמאווררים שלהם די שקטים.
פורסם 2007 במאי 318 שנים הפריזר 7 פרו קירור לא רע הדבר היחיד שהמאוורר שלו חרה אם תשים איזה 120 MM אז הגוף עצמו טוב מאוד
פורסם 2007 במאי 318 שנים מאיזו בחינה הם פחות טובים?מבחינת מחיר ביחס לביצועים? מבחינת אופן הקירור? או מבחינת הרעש?כי לפי הבנייה שלהם הם צריכים לספק קירור טוב, והמאווררים שלהם די שקטים.מבחינת כל הגורמים יחד.הנה תראה השוואה - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=2180&articID=519יש פה את האינפיניטי, ה - 9500 והטוניק שרלוונטיים.
פורסם 2007 במאי 318 שנים הטוניק הטוב ביותר. אם אתה רוצה מאוורר שעובד לפי סירקולציית המארז(קדימה-לאחורה) ניתן לקחת את ה-Scythe Infinity. אני ממליץ אבל להחליף את המאוורר שמגיע איתו.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר אני לא פותח את בדיון חדש כי זה קשור דיון הנוכחיהי נוצרה לי שאלה אחרונה בקשר למשחה שבאה יחד עם הטוניק, האם היא מספיק טובה או שכדאי לקחת את ArcticSilver 5 למשל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.