פורסם 2007 במאי 118 שנים דבר ראשון רק שתדע שזה מוחק הכל.אתה צריך להיכנס לוינדוס שאתה רוצה להשאיר,להיכנס ל"המחשב שלי",ושם לעשות מקש ימני על הכונן עם הוינדוס שאתה רוצה למחוק ואז אתחול.תגדיר שם מערכת קבצים והכל ואז תלחץ התחל.רק תשים לב:זה מוחק את כל מה שנמצא בכונן ככה שאם יש לך שם קבצים אז תגבה אותם לכונן אחר או לדיסק אחרת הם ימחקו!!!
פורסם 2007 במאי 118 שנים לא צריך לפרמט שום דבר...כנס לוינדווס שאתה רוצה למחוק-תסיר את כל התוכנות דרך הוספה/הסרהכנס לוינדווס השני שאותו אתה לא רוצה למחוק,תמחק את ספרית הווינדווס הדרושה אח"כ צריך להסיר את השורת הפעלה של הוינדווס הישן,במאפיינים של המחשב שלי,או שתערוך את הקובץ הנסתר BOOT.INI ותמחק את השורה המתאימה
פורסם 2007 במאי 118 שנים לא צריך לפרמט שום דבר...כנס לוינדווס שאתה רוצה למחוק-תסיר את כל התוכנות דרך הוספה/הסרהכנס לוינדווס השני שאותו אתה לא רוצה למחוק,תמחק את ספרית הווינדווס הדרושה אח"כ צריך להסיר את השורת הפעלה של הוינדווס הישן,במאפיינים של המחשב שלי,או שתערוך את הקובץ הנסתר BOOT.INI ותמחק את השורה המתאימהאיך סיבכת את הבחור בפתרון עוקף ועקלקל. amitdavidi נתן פיתרון פשוט וקל, ואתה החלטת לסבך ???...
פורסם 2007 במאי 118 שנים amitdavidi נראה לי שאתה קצת טועה כי זה מה שאני עשיתי וזה עדיין משאיר לי את השורה של הבחירת ויסטה בתחילת המחשב. ואי אפשר להוריד את זה דרך ה BOOT.INI אמור להיות קובץ נפרד לויסטה שנקרא BCDEDIT.exe אבל עכשיו הוא לא קיים כי כבר פירמטתי את הכונן. איך אני נפטר מהשורה בכל זאת? תודה
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר שמעו נראה לי שלא הבנתם אותי טוב...פרמטתי פעמיים את המחשבפעם אחת התקנתיwindwos xp proופעם אחת home editionיש לי 2 windowsשעולה המחשב זה נותן לי לבחור לאיזה וווינדוס להיכנסאני רוצה למחוק אחד מהם איך עושים את זה
פורסם 2007 במאי 118 שנים אתה צריך לפרמט את המחיצה שבה מותקן הוינדוס שאתה רוצה למחוקדבר ראשון רק שתדע שזה מוחק הכל.אתה צריך להיכנס לוינדוס שאתה רוצה להשאיר,להיכנס ל"המחשב שלי",ושם לעשות מקש ימני על הכונן עם הוינדוס שאתה רוצה למחוק ואז אתחול.תגדיר שם מערכת קבצים והכל ואז תלחץ התחל.רק תשים לב:זה מוחק את כל מה שנמצא בכונן ככה שאם יש לך שם קבצים אז תגבה אותם לכונן אחר או לדיסק אחרת הם ימחקו!!!ככה בדיוקאחרי זה בהפעלה של המחשב להוריד את התפריט זה כבר לא בעיה.
פורסם 2007 במאי 118 שנים אתה צריך להיכנס לוינדוס שאותו אתה רוצה להשאיר,וממנו לפרמט את השני.אם אתה רוצה לפרמט את ההום ולהשאיר את הפרופשנל(שזה מה שהכי כדאי שתעשה)אז תיכנס לפרופשנל ודרכו תפרמט את הכונן עם הוינדוס השני(ההום אודישן).אבל אני שוב אומר לך:אל תשכח לגבות כלום כי אם אתה שוכח לגות משהו אז אחרי זה כבר יהיה כמעט בלתי אפשרי לשחזר
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אני חושב שעניתי כבר תשובה..רק יש כמה שזה מסבך אותם... לי נראה, שיש לך קושי בהבנת הנקרא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.