פורסם 2007 במאי 118 שנים רציתי לדעת אם כונן של 32 גיגה יספיק להתקנת הVISTA ולאחריה כשהיא תגדל...וגם אני מתכננן להתקין שם את כל התוכנות שלי אז אפשר להוריד מה32גיגה איזה 5-7 גיגה גג לכל התוכנות...דרך אגב, כל התוכנות שעכשיו מותקנות אצלי בXP אפשר להתקין אותם גם שם? או שצריך גרסאות אחרות..כמובן שאני לא מצפה ממכם לדעת מה מותקן אצלי, פשוט מעניין אם התוכנות הרגילות שעד עכשיו השתמשתי בהם מתאימות ל64, כאילו יש דרישה שונה אצל 64 או שזה רגיל כמו ה32?
פורסם 2007 במאי 118 שנים 32G מספיקים ועוד איך.אפילו אם יש לך 10GB של תוכנות והתקנות למניהם אזי 22GB יהיו מעל ומעבר להתקנת הויסטה לבדה.
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר גם לאחר תקופה ארוכה זה יספיק? (כי אם זה כמו בXP שעם הזמן הוינדוס צובר זבל...)
פורסם 2007 במאי 118 שנים אני הייתי נותן איזה 40 יפה כזה כמה עולה כבר דיסק היום. בכל מקרה, לגבי תאימות, תוכנות כמו אנטי וירוס ודברים אחרים שמדברים עם מערכת ההפעלה לא יעבדו וצריך גרסא מיוחדת לויסטה. תריץ חיפוש על vista comptability list או משהו כזה ותבדוק מי מה מו. אתה גם צריך לבדוק שיש תאימות לכל החומרה שלך גם כן לויסטה 64.
פורסם 2007 במאי 118 שנים אחי,רק הויסטה עצמה תתפוס לך חצי מהדיסק הזה.אז אם אתה חושב שאתה לא תצטרך הרבה מקום בשביל קבצים ותוכנות אז תתקין.אם אתה צריך יותר מקום מזה אז אל תתקין או שתקנה דיסק חדש.
פורסם 2007 במאי 318 שנים למה באסה? חצי מ-32 עד כמה שזכור לי זה 16 ג'יגה.אמרת שיש לך התקנות של עוד כ-6 ג'יגה,אבל גם אם נחשיב את ההתקנות הנוסופות שלך כ-10 ג'יגה עדיין ישאר לך מקום
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר בכל מקרה, לגבי תאימות, תוכנות כמו אנטי וירוס ודברים אחרים שמדברים עם מערכת ההפעלה לא יעבדו וצריך גרסא מיוחדת לויסטה. תריץ חיפוש על vista comptability list או משהו כזה ותבדוק מי מה מו.אתה גם צריך לבדוק שיש תאימות לכל החומרה שלך גם כן לויסטה 64.^||איזה באסה.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.