עבור לתוכן

המחשב עושה RESTART מתי שמתחשק לו

Featured Replies

פורסם

את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים.

עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף.

מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW.

הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי.

אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!

פורסם

נסה להריץ את המחשב שלושה ימים (או עד לכאשר יש קריסה) עם הסמסונג בלבד ושלושה ימים (או עד לכאשר יש קריסה) נוספים עם ה Ocz בלבד, תגיד מה קורה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אבל קצת קשה לי להאמין שזה בעייה בזכרונות...אולי זה בעייה במעבד?

אבל אני אנסה את מה שאמרת :)

פורסם

דווקא נראה לי יותר כמו בעיית זכרונות... לא מדובר בבעיית התחממות יתר לפי מה שאתה אומר, גם לא במעבד וגם לא בכ' מסך אז...

נסה בכל אופן, אין מה להפסיד.

מצד שני, ייתכן שמדובר בספק כוח חלש המספק מתחים לא יציבים ללוח ולשאר הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק של 350W של צונאמי

ויש לי רק CDROM של SONY X 52

צורב TEAC 40X12X48

קתודה כחולה שלא דולקת

3 מאוררים 1 של 120 ושניים של 80

כרטיס TV

כרטיס מסך וזהו בעיקרון

אז כנראה שזה הזכרון...אני אנסה :)

תודה.

פורסם
  • מחבר

שמע, המחשב שלי עושה RESTART בעוד מקום אחד בלבד...בתוכנה WINCPUID...כשאני מפעיל אותה המחשב עושה RESTART.

ניסיתי להוציא את הזכרונות וניסיתי כל אחד בנפרד, וזה תמיד קורה. במשחקים זה לא עושה RESET וזה בד"כ עושה את הRESTART דווקא במנוחה.

איך אני בודק אם הספק בסדר?! אם כל החיבורים שלו נותנים מה שצריך?!

פורסם
  • מחבר

שמע, ניסיתי מה שאמרת...ועם שני הואריאציות לא הייתה קריסה...כמו שאמרתי גם יש לי תוכנה WINCPUID שגם עושה לי RESTART כל פעם שאני מפעיל אותה וזה קורה לי עם שתי הזכרונות...ביחד בנפרד ובSLOT שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים