עבור לתוכן

low ID באימיול אחרי פתיחה + בחירת פורטים אחרים

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. תנסה להגדיר את זה ב port forwarding באותו אופן.

2. תוודא שה firewall לא חוסם אותך (של ה router, windows או 3rd party)

לגבי זה שאתה לא מוצא כלום תעדכן את רשימת השרתים ותבחר אחד עם הרבה משתמשים (ועדיף ping נמוך)

פורסם

יש לי בעיה דומה עם החמור.

מידי פעם הוא מחליט לכמה ימים שהוא ב LOW-ID, למרות שבוצע לו Port Forwaring וזה עובד בדר"כ.

אבל, בניגוד למשתמש כאן, החיפוש כן מוצא תוצאות.

פורסם

אם אתה משתמש ב IP דינמי, אז כשיש לך low id פעם הבא תבדוק אם קיבלתי IP אחר מהראוטר (תפחח command prompt ותכתוב ipconfig)

תוצאות חיפוש לא מושפעות מ low id (למרות שאולי חלק מהשרתים יחסמו אותך במצב כזה - לא בטוח לגבי זה)

פורסם

גם אני הגדרתי בעבר פורטים וסבלתי מ- low id, מכיוון שלא הגדרתי אותם בצורה נכונה.

תעזרו באתר PortForward.com, במקרה שלי ההדרכה שהם נתנו להגדרת הפורטים פתרה את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה משתמש ב IP דינמי, אז כשיש לך low id פעם הבא תבדוק אם קיבלתי IP אחר מהראוטר (תפחח command prompt ותכתוב ipconfig)

תוצאות חיפוש לא מושפעות מ low id (למרות שאולי חלק מהשרתים יחסמו אותך במצב כזה - לא בטוח לגבי זה)

לא הבנתי מה אתה בדיוק אומר, אבל יש לי אייפי קבוע כל הזמן (בלי חייגן)

חודשים השתמשתי באימיול דרך הראוטר עם פורטים פתוחים בלי בעיה ופתאום זה נהיה לי

יכול להיות שזה בגלל שהחלפתי ספק מבזק לברק כי זה קרה באותו שבוע אבל אני לא בטוח

פורסם

תוודא קודם שה port forwarding מוגדר טוב (תעזר בלינק שהיה בתגובה הקודמת).

כשמחשב מתחבר לראוטר אלא אם הגדרת אחרת (כלומר שמת IP קבוע בכרטיס רשת שלך) אתה מקבל כתובת IP מהראוטר. אם הגדרת port forwarding ובפעם הבאה שהתחברת קיבלת IP אחר אז זה לא יעבוד.

למשל נניח שה IP שלך היה 192.168.0.101 ולפי הכתובת הזאת הגדרת port forwarding. אם נתקת את הראוטר או משהו יכול להיות שבהתחברות הבאה תקבל 192.168.0.103 ואז ה port forwarding לא יעבוד כי הוא יחפש את ה port בכתובת הלא נכונה.

פורסם
  • מחבר

נגיד וזה המקרה, מה עושים?

פורסם

נסה להחליף ל-

tcp 4662

udp 4672

פורסם
  • מחבר

משום מה יש לי היי איידי כרגע אבל החיפוש לא מניב שום תוצאות עדיין. ואני מנסה על שרתים גדולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים