פורסם 2007 במאי 418 שנים צריך שיותר אנשים יחשפו לזה פשוט. אפשר קצת לכתוב כמה טוקבקים ב-YNET בכל מיני קטגוריות שונות עם זה. אם אפילו רק 1 מאלף שקוראים את הטוקבקים יכנסו לזה זה מאוד יעזור.
פורסם 2007 במאי 418 שנים אנחנו לא נהיה מקום שני. צ'ילה מתקדמת במהירות ענק, רק אחרי הצהריים היא הייתה בפער של 20 מיליון מאיתנו, ועכשיו היא 17. חוץ מזה - תראה איזה פער היא פתחה על פינלנד שהייתה רק אתמול מקום שלישי. אם רק סין הייתה מתייחסת לזה ברצינות המשחק הזה היה נגמר אחרי כמה דקות
פורסם 2007 במאי 418 שנים זה לא שהם לא מתייחסים לזה.לידיעתך, לסינים אין אינטרנט. לא כמו שלנו לפחות.האתרים שאתה רואה לא נגישים אליהם, הם מחוברים לרשת בשם Mianmar internal web, שמפוקחת ע"י השלטונות. רק חלקיק קטן מהאתרים שאתה רואה נגישים גם להם, האתר הזה- לא.אז מי מסין כן מקליק שם? מישהו עם מודם וחיבור לא חוקי (מה שיכול להוביל שם ל 10 שנים מאסר)
פורסם 2007 במאי 518 שנים פרסמו את זה גם בגיימר... אתמול היה פער רק של 20 אלף!! אבל תוך 2 דקות זה עלה ל40 אלף ואז 100 אלף והמשיך להעלות. לי יש כבר 20 אלף הקלקות בכללי
פורסם 2007 במאי 518 שנים יש מצב לתוכנה שתקליק בשתי אתרים בו זמנית?ותערכו תכותרת של הדיון! היא נותנת תחושה שאנחנו כבר מקום ראשון ואין סיבה להמשיך
פורסם 2007 במאי 518 שנים יש לנו עוד כמעט 5 מיליון בשביל מקום ראשון...יש לי מחשב אחד שכל הזמן מריץ את התוכנה ועל המחשב שלי אני מפעיל אותה כשאני קם מהמחשביאללה צריך לעשות עכשיו עוד איזה 10 מיליון יותר מהם!!!
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר 5000 תפעיל את התוכנה הזאתי ותלך לשיררותים היא עושה את העבודה לבד http://dragonuv.bravehost.com/ClickInstall.zip
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר עד כמה חסר חיים אתה יכול להיות כדי להשתמש בתוכנה כזאת ???!?!?!? עדיף על לשבת ליד המחשב וללחוץ 999 קליקים? לא נראה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.