עבור לתוכן

בעיה עם כתוביות בעברית

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא בכל בנגנים שאני מנסה... תמיד האות האחרונה של השורה בכתוביות עוברת להתחלה של הכתובית הבאה אחריה.

,איך אני פותרת את זה?

פורסם

את מנסה להריץ קובץ HDTV במקרה?(אבל לא מהמעפנים האלה, אני מדבר על אלה עם האיכות הממש טובה)

כי גם אצלי זה ככה-ניסיתי רק בVLC

פורסם

את מנסה להריץ קובץ HDTV במקרה?(אבל לא מהמעפנים האלה, אני מדבר על אלה עם האיכות הממש טובה)

]

זאת לא בעיה בתכנה, זאת בעיה בפורמט והיא ידועה, אני גם יודע שעובדים עליה. אצלי ראיתי שזה קורה עם עברית וסינית אבל אני משער שזה קורה עם הכל. הפתרון הכי טוב כרגע זה לבטל את הכתוביות המובנות בקבצים ולהשתמש בכתוביות חיצוניות, במקרה שאין - פשוט לחלץ את הכתוביות מהקובץ של הסרט.

עריכה: טוב, מסתבר שזה תוקן מזמן מזמן, אבל עדיין צריך לשחק קצת עם הקובץ בשביל שזה יעבוד טוב. צריך לשנות את הקידוד תוים של הכתובית לעברית. בדקתי אצלי וזה אכן סידר את הבעיה (גם ב-VLC וגם ב-BSPlayer). חפשו ותורידו את mkvmerge ואת ה-GUI שלו, תפתחו בזה את הקובץ, לכו ברשימת Tracks ל-SRT או ASS או כל פורמט כתובית אחר שמופיע שם וסמנו אותו, אח"כ מתחת לזה לכו ל-Format specific options ושנו את ה-Subtitle charset ל-HEBREW. עכשיו זה צריך לעבוד כמו שצריך!

פורסם

שכחת להגיד לה לשמור את הFPS כי אחרת זה לא יהיה מסונכרן.

פורסם
  • מחבר

מדובר בכתוביות חיצוניות לא כאלה שבאות עם הסרט... ולא מדובר על סרטים שהם HDTV כמו שהבחור ציין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים